Tips & Trix till iPhone – för iPhone

Det finns tusentals tips och tricks till iPhone och iPad på internet. iPhoneGuiden har ett arkiv, Apple har ett arkiv och många andra sidor har ett arkiv. Att hitta dessa är inga svårigheter men hur vore det om man hade tillgång till detta där det behövs som bäst, det vill säga i iPhone? Med den nya applikationen Tips & Trix-för iPhone på Svenska är lösningen bara ett knapptryck bort.

Med Tips & Trix har du över 100 olika tips till din iPhone i ett praktiskt fickformat. Hur kan du få ut allt av ditt batteri, hur använder du det medföljande headsetet till 100 %, hur konfigurerar du olika epost-konton, hur hanterar du tangentbordet effektivt och hur gör man för att låsa roteringen i iPhone? Detta är bara ett fåtal av alla tips som finns i applikationen.

För iPhone-veteranen är mycket uppenbart, för alla är det dock inte en dans på rosor att använda iPhone och i detta sammanhang kan det kanske vara perfekt med enkla tips direkt i telefonen. För mer information finns det mycket bra info i iTunes.

Applikationen finns att ladda ner i App Store och kostar sju kronor.

Tips & Trix-För iPhone på Svenska - MackiMack

HS

HS

Skribent

Dela:

Comments are closed.