Tips & Trix till iOS 5 – för iPhone och iPad

I slutet av sommaren kunde vi läsa om applikationen Tips & trix till iPhone, en liten men kraftfull applikation som sammanställer det viktigaste för iPhone och iOS. Applikationen som bland annat ger dig tips om hur du kan förlänga batteritiden, få leveransrapporter och mycket mer har nu fått en storebror, Tips och trix-För iOS 5 på Svenska.

Det finns alltid nya saker att lära sig om iOS och vad passar inte bättre än att ha iOS-bibeln direkt i din enhet. Med MackiMack:s senaste applikation finns allt du behöver veta för iOS 5 i ett enkelt och smidigt fickformat. Du har väl exempelvis inte missat att du kan aktivera smiley-gubbar i iOS 5 utan externa applikationer, eller att du kan få dina SMS uppläst verbalt?

”Appen är en komplettering av Tips & Trix-För iPhone på Svenska och innehåller 65 helt nya tips & trix som endast fungerar i iOS 5.”

Tips & Trix kostar sju kronor och finns att ladda ner i App Store för sju kronor. Applikationen är ett bra komplement till alla som har den första utgåvan av denna applikations-serie.

Tips & Trix-För iOS 5 på Svenska - MackiMack

HS

HS

Skribent

Dela:

Comments are closed.