settings-icon-update-iphone

Tips: Ta bort den röda notisen (Jailbreak krävs)

Rubriken kanske inte talar sitt tydliga språk. Man vet ju att man oftast kan ta bort den där röda fina bubblan som lägger sig då och då på kanten av våra applikationer. Men man kan inte ta bort ”bubblan” om det gäller en iOS uppdatering.

Lurigt nog vill inte Apple att man skall kunna ta bort eller gömma notisen om en iOS -uppdatering. Så som visas ovan kan det se ut för många som inte vill uppdatera. Ständigt en retandes röd liten bubbla som alltid drar till sig din blick. Om du nu inte har vant dig vid den.

Detta tips visar dig hur du på ett väldigt enkelt vis tar bort detta dilemma: Applikationen, eller tweaket, heter NoOTA Badge och finns i Cydia. Sök bara på ”NoOTA Badge”, installera och du kommer få efterlängtat resultat.

Leon

Leon

Skribent

Dela:
 • Alexander

  Tack!

  • Leon

   Tack själv Alexander! Hoppas verkligen det kom till nytta! :)

 • Thore

  Tack för bra tips:)
  Bor själv i Linköping och misslyckats att jb:a frugans 4s 64gb ios5.0.1 till 5.1.1….. Vet du varför och vilket forum skulle kunna hjälpa till med det i sådana fall? Med vänlig hälsning, Thore

  • iDevil

   Har du uppdaterat iPhonen till 5.1.1 innan du jailbreakar?

 • Hah, smart tweak som jag tror att många användare verkligen uppskattar.
  Att man inte ska kunna ta bort den röda notisen när det gäller programuppdateringar (bortsett från om man installerar detta tweak) är kankse Apples sätt att få användarna att tröttna på den och uppdatera sina iEnheter för att göra det svårare att jailbreaka.