Test: SwitchEasy – PureReflect

Det finns väldigt många olika skärmskydd som gör sig bra på marknaden. Det är dock ett som sticker ut från mängden, och det är detta spegel skärmskydd till Iphone 4, SwitchEade PureReflect. Det är riktigt coolt och höjer din telefon ett snäpp.

Purereflect är ett riktigt snygg skärmskydd. Det är väldigt bra på många sätt och skyddar väldigt bra mot repor och andra stötar. En annan väldigt bra sak är att ifall det skulle bli en liten bubbla under skyddet, så kommer den knappt göra sig märkbar iallafall då reflektionen döljer detta.

Men även om telefonen blev riktigt cool med skyddet på är det inget jag skulle rekommendera då den helt förstör färgerna på skärmen. Allt vitt blir till en stor regnbåge vilket är väldigt tråkigt. Skyddet tar bort allt bra med retina displayen. Det som ingår i paketet är både en bak och framsida vilket gör att hela telefonen blir en spegel.

bensjo

bensjo

Skribent

Dela:
 • Thomas

  Är skyddet lite mer plastige än invisible shield , invisible shield är ju lite vovblig om man kollar i vissa lägen denna måste vell vara ner som en klansig plast , plus vad har du fått bakrundsbilden ifrån den va fett snygg !!!:)

  • Nej skyddet va inte så plastigt. Det kändes bra med skyddet på.
   Bakgrundsbilden kommer ifrån, vWallpaper där jag har en picture mask (Bakgrunden) sen en film bakom, blir riktigt snyggt :)

   • Thomas

    Skicka bilden till min mail;) eller msn [email protected] Skype apan95

    • Alltså själva bilden ligger i appen vWallpaper :)

    • Thomas

     Kan du inte flytta alla apparat så du har en tom sida med bara phone mail safari iPod och sedan göra en skärm dump?;) power +Home

 • Det kan jag göra här är bilden: http://img830.imageshack.us/img830/1065/bakgrund.png

  Skriver en liten guide om hur du får bakgrunden också (dok behövs jailbreak)

  1. Gå in i cydia och ladda ner vWallpaper
  2. Starta appen och gå in på ”Video Wallpaper”
  3. Välj ”Select picutre mask” och gå ner en bit där hittar du bakgrunden den heter ”shrooms”
  4. nu kan du gå tillbaka och välja en video som spelas i bakgrunden ”Select video to play” där kan du välja vilken du vill och även ladda ner nya.

  Hoppas det hjälpte dig :)