Test: Native Unions laddningsdocka

Native Unions laddningsdocka för Apple Watch är en tung pjäs med snygg design, smarta funktioner och är billigare än Apples egna variant.

ButikNative Unions laddningsdocka kostar 699 kr hos Iphonebutiken.se

Betyg & Test – 4/5, Se recension nedan

Native Union

Det första som slår mig är hur tung kartongen är som Native Unions docka kommer i och hur välpacketerat och snyggt presenterat det är. Den består av två delar, den tunga bottenplattan som är gjord av ett fast och matt silikonmaterial och den cylinder där själva laddaren (ingår ej) fästs i är tillverkad av aluminium . Det är bara att följa enkla instruktioner på insidan av förpackningens lock och jag är redo att ladda min Apple Watch på ett par minuter.

Jag gillar materialvalen och designen skarpt. Den gråa bottenplattan tillsammans med det lite ljusare aluminiumet ger en industriell och modern design som fungerar lika bra på kontoret som vid sängkanten. Laddsladden göms elegant och är helt dold, förutom själva svansen som ska leta sig in i närmsta eluttag.

Nattläge

Vad som är en stor fördel med denna docka jämfört mot exempelvis TimeStand från Just mobile som vi testat tidigare, är att här går det att använda den i nattläget som kom med WatchOS 2. Det blir ur det perspektivet helt plötsligt ett mervärde som kanske kan berättiga den något häftiga prislappen på 649:- Vilket i och för sig om man tittar på Apples egna laddningsdocka för 849:- får den att upplevas som rena fyndet.

laddningsdocka

Pluspoäng också för att cylindern är roterbar och lätt kan justeras för att själv finna rätt vinkel enligt önskemål och att den står stadigt på sitt underlag oavsett riktning tack vare sin silikonbotten.

Native Union har gjort en laddningsdocka för Apple Watch som är lika snygg som den är praktiskt då den har stöd för både nattläge och det vanliga vid laddning. Hade bara en laddkabel ingått så hade full pott inte varit långt borta.

Betyg 4/5

ButikNative Unions laddningsdocka kostar 699 kr hos Iphonebutiken.se

Johan Lindström

Johan Lindström

Skribent

Dela: