Test: Evouni Leather Arc Stand – Unikt skal med inbyggt ställ

Är du en av dem som gärna ser film och serier på din iPhone 6? Då kanske Evouni Leather Arc Stand, som fått hänga med oss i några veckor, är något för dig och din iPhone 6.

Butik – Evouni Leather Arc Stand kan köpas på Lifestylestore för 179 kr.  

Recension – Läs nedan

evouni_leather_arc_stand_test-3

Evouni Leather Arc Stand är ett japanskt, handtillverkat skal som erbjuder möjligheten att ställa sin iPhone på bordet för att tex. se film och serier. Lösningen är en smart finess på baksidan i form av en lapp italienskt läder som skjuts ut och bildar ett enkelt, bågformat stöd. Lösningen är inget jag har sett tidigare på ett skal, men den fungerar bra.

evouni_leather_arc_stand_test-2

Förutom stödet på baksidan ser Evouni Leather Arc Stand ut som vilket skal som helst. Skalet är tillverkat av hårdplast med en matt yta som ger en gedigen känsla. Det ska tilläggas att ytan lätt lämnar ifrån sig märken.

Evouni Leather Arc Stand är trots det inbyggda stället relativt tunt och lätt, något tjockare vid läderstödet, men det ger samtidigt bättre skydd mot stötar. Sidorna av telefonen skyddas väl av kanterna på skalet, även om de inte täcker allt, men kontakter och knappar lämnas lättillgängliga.

evouni_leather_arc_stand_test-1Prislappen för Evouni Leather Arc Stand är runt 299 kr, vilket får ses som ett bra pris med tanke på vad man får. Dessutom medföljer ett skärmskydd av härdat glas som ger extra bra skydd mot repor på skärmen.

Sammanfattningsvis är skalet gediget och robust. Det smarta, inbyggda stället är dock mer praktiskt än snyggt, men för den som ofta ser på film och serier i sin iPhone och vill ha ett enkelt skal så kan jag rekommendera Evouni Leather Arc Stand.

Butik – Evouni Leather Arc Stand kan köpas på Lifestylestore för 179 kr.  

Betyg 3/5

Tack till Lifestylestore.se som lånade ut ett exemplar av Evouni Leather Arc Stand till oss.

Olle Eriksson

Olle Eriksson

Skribent

Dela: