Test: Case Mate Gelli – Blue

Vi på iPhoneguiden.se har testat flera skal, och nu ett till. Vi alla kan hålla med om att det finns ett väldigt stort utbud av olika skal och skydd till iPhone, och att välja rätt är inte alltid så enkelt. Då man alltid har en egen stil och åsikt. Därför är det väldigt svårt att säga vilket skal och skydd som är just är det bästa. Nu har vi har testat Case Mate Gelli – Blue, från mailshop.se och här är lite information

Det finns många och bra skydd. Case Mate Gelli – Blue, som vi testat nu skyddar riktigt bra. Med sina kanter som går upp på framsidan gör den även stöttålig för smällar runt hela telefonen. Med den riktigt snygga designen blir det ett fulländat skydd. Men sin ljusblåa och genomskinliga färg lyfter den fram iPhonen på ett snyggt sätt. För dem som är som mig och vill att det ska synas att man äger en iPhone 4 med sina metallkanter och Apple-loggan på baksidan är detta ett perfekt skal då allt syns. Med sitt gummiaktiga material får iPhonen en lite plastigare känsla, men ändå skön att hålla i.

Hur är det då med dem olika knapparna och kameran osv? Jo Sleep-knappen och ljudknapparna är täckta men fungerar utmärkt att trycka på ändå. Ljudlösknappen är lätt att komma åt och man behöver inte in med nageln och pilla, går utmärkt med fingret. Högtalaringången har ett lagom stort hål för att högtalarsladden ska passa , jag har inte haft några problem med det. Blixten och kameran fungerar förvånadevis bra då dem andra skalen jag testat reflekterat blixten lite fult på korten.

En summering av min åsikt är att skalet kommer sitta kvar på min telefon och tycker det är ett av dem snyggare och skönare skalen jag testat.

Skalet hittar ni hos Mailshop för ett riktigt bra pris.

Case Mate Gelli

Passar till: iPhone 4
Medföljer: Skal, putsduk och skärmskydd

Köp: Case Mate Gelli hos Mailshop.se

iPhone-tillbehör, iPod-tillbehör samt reservdelar - Mailshop.se (Sverige)

bensjo

bensjo

Skribent

Dela: