Test: Bilpaket till Iphone 4

Enda sen första navigatorn för iPhone lanserades har programmen bara växt och växt. Många av dom olika navigator programmen ligger högt i toppen på App store.  Nu har navigatorn i telefonen blivit så bra att man inte behöver en vanlig GPS. Nu har vi testat bilpaketet från Mailshop.se.

Det finns många olika bilhållare till Iphone, och det här är ett av dem billigare. I paketet ingår en bilhållare och en billaddare. Bilhållaren är riktigt snygg och passar bra in i bilen. Jag själv tycker att denna bilhållare är en av dem snyggaste.

Iphonen passar riktigt bra i hållaren och allt sitter bra på plats när man kör. Jag gillar verkligen hur bilhållaren lyfter fram iPhonen i bilen. Det enda som kan vara lite pilligt är ifall man ett skärmskydd på telefonen så kan de vara svårt att få in telefonen i hållaren utan att den river upp skärmskyddet, men det går att ha skärmskydd på om man är försiktig.

Den är lätt att ställa in och få på plats. Helt klar en värd produkt att köpa för alla som har en GPS i mobilen. När man har navigatorn på drar mobilen väldigt mycket batteri så jag rekommenderar bilpaketet där bil laddare medföljer.

Men en summering över mitt test är att jag gillar hållaren starkt och tycker den är riktigt snygg.

Bilpaket iPhone 4

Passar till: iPhone 4
Medföljer: bilhållare och bil laddare

Köp: Bilpaketet hos Mailshop.se

iPhone-tillbehör, iPod-tillbehör samt reservdelar - Mailshop.se (Sverige)

bensjo

bensjo

Skribent

Dela:
  • Funkar denna hållare med Apples orginalbumper?

    • Nej det fungerar tyvärr inte. Går inte att ha något skal på telefonen. Men det är inget problem tycker jag inge jobbigt att ta av skyddet medans man kör :)

  • Jocke

    Hur är den mot vibrationer, har sett en liknande men den vibrerar när man kör så det är lite svårt att, t.ex. läsa sms..

    • Jo den vibrerar lite när man kör på små vägar som inte är så bra. Men jag har inte märkt av det så mycket. Dom större och bättre vägarna vibrerar det ingenting vad jag märkt iallfall :)