quizkampen1

Recension: Quizkampen

Vem vet egentligen mest bland dig och dina kompisar? Ta reda på det genom att utmana dina vänner eller varför inte en slumpad motståndare i spelet Quizkampen!

Quizkampen, Spel, iPhone

Gillar du frågesporter och att utmana andra om vem som vet mest? Då passar den här roliga appen dig perfekt.
Quizkampen är ett spel som går ut på att du utmanar en motspelare i en omgång som består utav sex olika ronder. Du och din motståndare turas om att välja en frågekategori i början utav varje rond. Det finns upp till sjutton olika kategorier att välja bland, men du får endast välja mellan tre inför en ny rond. Det finns kategorier som bland annat: Teknikens under, TV-serier, Jorden runt och 2000-talet.

Quizkampen, Spel, iPhone

När en kategori är vald startar ronden och man får tre frågor att svara på, det gäller att vara snabb med att svara på frågorna, för man måste hinna svara på frågan innan tiden tar slut. När alla sex ronderna är spelade vet man vem som vunnit och du kan välja omspel om du är sugen på revansch, om du hade oturen att förlora, eller varför inte för att vinna igen?

Quizkampen är ett riktigt rolig och beroendeframkallande spel som underhåller samtidigt som man lär sig något. Applikationen är gratis, men om du vill kan du uppgradera till premium för 22kr, då får du bland annat tillgång till att kolla statistik, göra en egen avatar samt att du slipper reklamen.

Betyg 4/5

Quizkampen - FEO Media

Lisa Krause

Lisa Krause

Skribent

Dela:
 • Christopher Lundgren

  Hej, bra artikel och spelet låter intressant. Det är alltid kul att utmana vänner i spel, men jag gör det mest på skoj och inte för att jag MÅSTE vinna. Dock har jag aldrig spelat Quizkampen själv men ska nog prova det. Bra också att man kan ladda ner en gratisversion och sedan eventuellt betala för att få alla extra funktioner.

 • asdf

  Tycker själv att QuizMe är betydligt roligare.

 • Erik Stendrag

  stort tack för tipset! roligaste spelet sen… wordfeud typ.

 • Johanna A

  Jag tycker det känns riktigt roligt med bra och genomarbetade appar, som dessutom kommer från utvecklare i Sverige. Jag gick verkligen och väntade på en bra quizapp. De som finns sedan tidigare tycker jag håller betydligt lägre standard är Quizkampen. Roligt också med ett spel som kräver lite mer skicklighet så man verkligen kan visa sina vänner var skåpet ska stå :)

 • Micke

  Tycker spelet år riktigt uselt! Fått flera frågor som är fel svar på! Bland annat en om Mobilia Köpcentrum som finns i flera städer. O rätt svar Malmö? Det är väl under uppbyggnad? Detta är bara en av ett tiotal hittils

 • Fredrik

  Hur loggar man ut från quizkampen?