Recension: Quirky Wrapster – enkel men användbar

Finns det något värre en trassel och sladdar som är liksom tuggummi i hår oerhört segt att trassla ut? Bortsett från en långsam internetuppkoppling gör det inte det och varje dag letar man efter olika lösningar på problemet. Visst fungerar det att vira lurarna runt iPhone- eller iPod-enheten såväl som en liten solid bit av något slag, men varför inte tillämpa något som är utvecklat för ändamålet? Med Quirky Wrapster är problemet ett minne blott och på toppen av kullen får du även mer än bara en sladdsamlare.

Quirky Wrapster är oerhört simpel men ack så användbar om man lider av hörlursdysfunktioniae, det vill säga hörlurar som tenderar att trassla ihop sig när de ligger i fickan. Det är inte mycket mer än vad det utgör sig för och produkten levereras i en solid struktur som liknar ett deformerat korvbröd i något mindre storlek.

Sladd-befriarn är gjord i slitstark plast som inte viker sig när man virar sitt headset. Utifrån att det är gjort i en korvbröds-liknande design fungerar det även utmärkt som ett temporärt ställ för iPhone och iPod vilket är perfekt om du använder din enhet som nattklocka. Strukturen orkar hålla iPhone i både horisontellt och vertikalt läge och det är stabilt även fast det inte ser ut att vara mycket för världen.

Wrapster är en topprodukt som är liten och smidig. Den gör sitt jobb mer än väl och det enda som egentligen ligger den i fatet är priset på 69 kronor som i jämförelse med andra produkter kan anses något dyr. Att Wrapster även funktionerar som ett ställ gör att priset ändock är förståeligt och för dig som söker en dubbellösning finns det mitt framför ögonen på dig.

Quirky Wrapster finns att köpa hos iPhoneButiken och kostar som sagt 69 kronor.

Betyg 4/5

HS

HS

Skribent

Dela:

Comments are closed.