Recension: BookBook – snygg och trendigt skydd för iPhone 4

Det finns tonvis med olika skydd för iPhone ute på marknaden och alla har sin stil och charm. BookBook från tillverkaren Twelvesouth är ett snyggt och trendigt skydd för den som vill ha det lilla extra.

Om utsidan ger intryck av att vara en liten bok, fyller insidan en mer praktisk funktion. Förutom plats för din iPhone så rymmer den också körkort, kreditkort och sedelkontanter. Man behöver inte oroa sig för att iPhonen ska ramla ut då den sitter ordentligt fast. Smidigt är också att powerknappen samt uttag för hörlurar/handsfree är öppen så man lätt kommer åt dessa.


Dock har tillverkaren missat en detalj som man märker snabbt om man är uppmärksam, det finns inget hål för kameran, vilket gör att det blir mycket ut och iplockande om man ska ta kort med mobilen. Likaså kan jag sakna nån form av knäppning på skyddet likt det som finns på de allra flesta filofaxer.
I övrigt tycker jag detta skydd är riktigt snyggt att titta på, men det är som sagt inget du kan ha i din byxficka utan gör sig bättre i jackfickan eller väskan.

Positivt:

+Snygg och trendig design
+Praktisk förvaring för mobil, pengar och diverse kort
+Öppna ytor för högtalarna, mikrofonen och hörlursuttag

Negativt:

-Ingen knäppningsfunktion likt filofaxen
-inget hål för mobilens kamera
-Ingen möjlighet at spänna fast i bältet
-Ryms inte i byxfickan

Twelve South BookBook (iPhone 4/4S)

  • Typ: Fodral
  • Passar: iPhone 4, iPhone 4S
  • Medföljer: –
  • Pris: 629 kronor
iDevil

iDevil

Skribent

Dela: