Recension: Att göra – En enkel och användarvänlig planerare

När det gäller kalendrar och planeringsappar så finns det en hel djungel att välja på i Appstore. Appen ”Att göra” sticker inte ut i mänden, men den är väldigt användarvänlig och enkel att använda.

Denna app har de enklaste funktionerna som skriva in händelser samt skriva in olika projekt man har på gång. Till detta kan man också lägga in en beskrivning på det man gör, vilket kan vara nyttigt om man är ute och inte kan skriva in det på sin dator så kan man lägga det under beskrivning i respektive projekt man har. Till de händelser man skriver upp kan man även lägga till en påminnelse ifall man har många bollar i luften.

Detta är en väldigt enkel kalenderapp, men å andra sidan så tycker jag personligen att enkelheten är det bästa.

Fördelar: Användarvänlig och enkel. Lätt att skapa egna projektmappar och att lägga in olika händelser. Bra och tydlig översikt på planerade, oplanerade samt slutförda uppgifter.
Nackdelar:Denna reminder är som nämnt innan väldigt enkel, så den bjuder inte på så jättemycket funktioner. Påminnelsefunktionen kunde ha en funktion där man kunde lagt in egna ljud för en mer personlig touch.

Finns i Appstore och kostar 15 kronor att ladda ner.

Till iPhone:
Att göra - Block21 AB

iDevil

iDevil

Skribent

Dela:

Comments are closed.