Dagens spel: Mad skills BMX

Mad skills BMX är det nya spelet som lagt sig på en förstaplats över mest populära betalappar, från samma gäng som ligger bakom Mad skills MX.

I Mad skills BMX gäller det att trampa för kung och fosterland och ha rätt teknik för att utnyttja hoppen och få så mycket fart man bara kan få. Trampar gör man genom att hålla ett finger på den ena sidan av skärmen och kroppen styr du genom att dra fingret likt en ninja åt olika håll beroende på om du ska hoppa, landa eller göra volter. Man tävlar två stycken, mot en vän eller datorn och först över mållinjen är vinnaren.

Spelet innehåller fyra olika nivåer och de innehåller sammanlag 40 banor. De första banorna är ganska enkla att ta sig igenom med bra fart, men ju längre du kommer desto mer måste du tänka på att hoppa och landa rätt. En del behöver man ha rätt takt och andra gäller det att hoppa så långt som möjligt, annars tappar du fart och motståndaren rullar förbi.

I inställningarna finns det även möjlighet att ändra cykel samt kläder. Några är gratis, men det finns även några fräcka cyklister som kostar några kronor.

Mad skills BMX är ett mycket trevligt spel, ett plus både för grafiken och fysikmotorn. Spelet kostar 7 kr och är anpassat både för iPhone och iPad.

Betyg 4/5

iPhone & iPad (7 kr):
Mad Skills BMX - Turborilla

Olle Eriksson

Olle Eriksson

Skribent

Dela: