Magic Cube – en annan definition av bärbart tangentbord

För var dag som går talas det mer och mer om portabla enheter och portabla tillbehör. Allt går från att vara stort och klumpigt till litet och behändigt. Att ett tangentbord skulle ta mindre plats än en coca-cola känns kanske både ologiskt och som en del av framtiden men faktum är att det nu finns ett alternativ, Magic Cube.

Magic Cube är för sin tid minst sagt en magisk kub eftersom vi inte har sett liknande produkter tidigare. Den lilla boxen levererar ett fullskaligt virtuellt tangentbord såväl som en multitouch-mus som projekteras mot en plan yta.

”The Magic Cube is a compact and versatile product; it is a projection keyboard and multi-touch mouse, all in one easy-to-use product. It connects easily to any Bluetooth HID devices, including the latest iPhone, iPad and Android devices.”

Kuben fungerar med iOS och således iPhone, iPod touch och iPad. Magin har även stöd för Android och datorer vilket gör den oerhört mångsidig och effektiv. Hur väl produkten fungerar återstår att se då fler användare tar del av den, så länge kan dock produktvideon få tala för sig själv.

Källa: Celluon [Via]

HS

HS

Skribent

Dela: