Lite rykten om kommande iOS 6

Vi har under ett par veckor nu kunnat ta del av rykten till höger och vänster när det gäller Apples kommande modell av den nya generationens iPhone. Nu ryktas det om att nästa mjukvara, som troligtvis kommer få namnet iOS 6 kommer innehålla en del nya appar.

På Måndag drar Apple igång sin stora WWDC-konferens, vilket vi hoppas kommer bjuda på en hel del smaskiga nyheter. Nu gör ryktet gällande att iOS 6 kommer ha en del nya funktioner och här nedan kan ni läsa lite om vad det nya iOS:et kommer innehålla:

Integrerat Facebook:
Denna integrering skulle funka på samma sätt som det integrerade Twitter gör idag, vilket innebär att man kan skicka en statusuppdatering på ett snabbare sätt.

Do Not Disturb, VIP Mail, iCould Tabs:
Do Not Disturb finns idag att få genom Cydia och innebär att man kan stänga av notiser och meddelanden som kommer upp som ”banners”. Här vill jag åter igen påpeka hur stort inflytande jailbreak och Cydia har.:) VIP mail, en funktion som prioriterar vissa mail och sist iCloud Tabs, som ger möjlighet att synkronisera tabs från Safari på Macdatorer.

Full Siri för iPad:
Rykten gör gällande att man kommer ge stöd för Siri på 2:a generationens iPad. Om detta blir sanning eller om man bara låter denna funktion hamna på 3:e generationens iPad återstår att se.

Ny 3D karta:
Rykten gör det gällande att Apple kommer byta ut Google maps till en helt ny mjukvara. Detta kan ni läsa om här

Nu är ju detta som sagt bara rykten. På Måndag får vi förhoppningsvis svar på på frågan: Vad blir nytt från Apple?

Källa:jailbreaknation.com

iDevil

iDevil

Skribent

Dela: