Kommande jailbreak är rena barnleken

Vi kunde läsa senast i förrgår att Comex arbetar på ett jailbreak som kommer att knäcka iOS4 på samtliga iEnheter, detta inkluderat iPhone 4. Idag kan vi även läsa att programmet är lika lätt som blackra1n, purplera1n samt spirit.

Att programmen blir mer lätthanterliga för var dag som går har blivit ett faktum. Det svåraste jailbreaket som finns ute i dagsläget är PwnageTool, som egentligen inte är svårt. Med den utveckling vi har kommer vem som helst kunna jailbreaka sin iPhone utan svårigheter.

Det kommande programmet (som saknar namn än så länge) kommer fungera med ett enda knapptryck. Efter att programmet är aktiverat sköter sig allt själv och telefonen är jailbreakad efter en halv minut. Musclenerd säger på sin twitter följande;

”the next jailbreak from @comex is like first Spirit..all devices, all bootroms, latest FW, painless install”

iPhoneGuiden.se

iPhoneGuiden.se

Skribent

Dela:
 • Pzych0

  Saknar mitt bitesms .. VILL HA NU! :)

 • bearlindo

  Fan va man längtar.

 • Rickard Karlsson

  Denna åsikt kanske de flesta tycker är dum. Men borde dom inte vänta med releasen av jailbreak till iOS 4.1? kan tänka mig att den uppdateringen kommer inom en snar framtid. Apple lär ju säkerligen blocka jailbreaket annars i den versionen

  • @Rickard Karlsson, förhoppningsvis har dem redan tänkt på det. Själv har jag bara en gammal tråkig 3G, dock jailbreakad så mig går det ingen nöd på!

 • Victor

  Härligt!

  Längtar redan till mitt jailbreak för min 3gs iOS4! Just nu ligger den bara å samlar damm…

 • Bearlindo

  blir det en thetered eller unthetered jailbreak