iPhone-hackare utslängda från App Store

Sherif Hashim som vi skrev om tidigare här på iPhoneguiden.se som ligger bakom upptäckandet av det senaste säkerhetshålet i iPhonen har blivit utestängd från App Store.

Det var efter att namnet på den senaste personen som upptäckte en säkerhetslucka då det bliv liv i luckan hos Apple. Sherif skrev själv om det på sin Twitter:

”Your Apple ID was banned for security reasons”, that’s what i get when i try to go to the app store, they must be really angry and guess what my apple ID was, ”[email protected]”, what a fool was me not to notice, can’t help laughing, they are babies”.

En annan iPhone-hackare med namn iH8sn0w som ligger bakom Sn0wbreeze – PwnageTool alternativet för Windows har bekräftat att även han har blivit blockerad.

”@sherif_hashim lol, they did that to my ih8sn0wyday[@t]googmail.com too. (right after I posted XEMN)”

Via redmondpie.com

Festman

Festman

Skribent

Dela:
  • Pzych0

    Där sket dom allt i det blå skåpet! xD

  • Nu undrar man ju hur de kommer skaffa sina apps.. Hmm, riktigt genomtänkt av apple..

  • jonas

    99%av appsen släpps ju först på scenen och sedan är det ju massor med olika sidor som lägger till dom i sin lista och länkar ut dom på diverse sidor för nedladdning typ som installous och PDXPDA , Lz0PDA , iOSPDA COREPDA är nogdom största crack grupperna när det gäller iphone apps
    sett dom släppa sjuka mängder.