”iPhone 7 blir vattentät, laddas trådlöst och får trådlösa hörlurar”

Ryktena kring nästa generationens iPhone har tagit ordentlig fart de senaste dagarna. Det senaste påstår att modellen blir vattentät, laddas trådlöst och levereras med nya, brusreducerande hörlurar.

Fast Company ligger bakom ryktet att nästa iPhone, troligen iPhone 7, får en ny, vattentät design och kommer att kunna laddas trådlöst. De bekräftar även tidigare ryktet om att hörlurskontakten kommer skrotas samt att ett par nya, trådlösa hörlurar är under utveckling.

Även 9to5mac ska ha fått höra från källor om de nya hörlurarna som sägs vara brusreducerande. Hörlurarna ska också släppas i två varianter, där de ena paret ansluts med Lightning-kabel och de andra är helt trådlösa, likt Motorola Hint som vi ser på bilden ovan.

De trådlösa är enligt 9to5mac ett premiumalternativ och kommer kunna köpas separat, medan hörlurarna med kabel är de som medföljer nya iPhone.

Med tanke på att det är så pass tidigt på året, och troligen långt kvar till nya iPhone lanserar, bör uppgifterna tas med nypa salt. 9to5mac har dock oftast rätt när det gäller rykten.

Olle Eriksson

Olle Eriksson

Skribent

Dela: