iPhone 4 på väg att bli upplåst *Uppdaterad*

iPhone 4 har inte nått den svenska marknaden ännu men vi kan redan nu konstatera att den snart är upplåst. Det är Musclenerd samt Planetbeing som sitter i skrivande stund och knäcker fyrans baseband.

I ett twitterinlägg från både Musclenerd och Planetbeing framgår det att upplåsningen av iPhone 4 inte är långt bort. Efter cirka tre dagars undersökning av kommandon och systemkraschar ser det ut som att utvecklarna har hittat något att gå på. I Musclenerds twitter kan vi läsa följande;

Bilden som Musclenerd länkar till visar aktiveringen av tredjepartsinformation, det vill säga program som skulle kunna installeras via Cydia. Det intressanta med bilden är att den påminner om den bild som Dev Team postade för två år sedan då dom låste upp iPhone 3G.

Uppdatering 7/7-10 12:28

Upplåsningen kommare närmare och närmare och det ser ut att vara lättare än vad man tidigare har trott. Musclenerd och Planetbeing skriver och uppdaterar på sina twittersidor kontinuerligt.

iPhoneGuiden.se

iPhoneGuiden.se

Skribent

Dela:
 • Bearlindo

  Borde inte jailbreaken komma snart jag menar det krävs ju en jailbreakad lur för att kunna låsa upp den så dem borde ju släppa det snart

  • @Bearlindo, Dom kommer i samband med upplåsningen skulle jag tro, alternativt före annars finns det ingen vits med att upplåsningen kommer :) Summerat borde jb komma relativt snatr,

 • Testar att kommentera från paddan från apple store, New York. Kan meddela att både den och nya iPhonen är grymma! Tyvärr får jag into med mig någon hem..

 • Sven

  vad krävs för att få köpa iPhone 4 i USA? Kan man köpa den och låsa upp den?

  • Jocke

   @Sven, Tjena, för att köpa en Iphone 4 i USA behöver du bara vara här för att göra. Jag är i skrivande stund i Texas och har precis köpt en lur på en AT&T store. Man köper den utan Abbonemang och jag fick betala 648$ för en med 16GB. Priset för en 32GB är 699$ + skatt och skatten varierar i de olika delstaterna men här i Texas är den ca 8%. När det gäller upplåsningen så väntar jag med flera på att Musclenerd & Co ska släppa jailbreaken och unlocken.

 • Sven

  Går det att köpa den i USA, ta med den till sverige, låsa upp den och använda den med sitt vanliga kontankort?

  • @Sven, Inte i dagsläget, men det kommer med största säkerhet att vara möjligt,

   • Sven

    Typ, när?

 • Right

  Hej!

  Jag undrar om någon vet när upplåsnings programm till OS (4.1) för iphone 4 kommer?

  Mvh

  Right