ibooty jailbreakar iPhone 3GS med iOS4

iH8sn0w har skapat ett program som jailbreakar iPhone 3GS med iOS4. Det positiva är att den jailbreakar alla 3GS, det vill säga även dom med nytt bootrom.

Tyvärr har ibooty även en baksida. Programmet fungerar endast för dom som har sina SHSH signerade för 3.1.2. och inte någon annan mjukvara. Dessutom är ibooty en tethered jailbreak vilket innebär att den behöver köras varje gång telefonen startar.

iH8sn0w säger följande;

”Alright… If anyone has their 3.1.2 SHSH blobs, NOT 3.1.3. Then I’ll see if I can produce a tool that will do this job…”

Det är fortfarande en bit kvar innan vi har felfria och fullt funktionsdugliga jailbreak. iH8sn0we visar dock att man är på god väg.

admin

admin

Skribent

Dela:
 • bearlindo

  hur gör man detta? Snälla vill veta

  • @bearlindo, Releasen av ibooty är satt till imorgon eller någon dag senare. Det kommer stå precis hur du går till väga men som många jailbreak idag kommer det bara vara att trycka på lite knappar ;)

   • bearlindo

    @Striem, tack för snabbt svar

 • Rickard Karlsson

  Äntligen!!! Tethered jailbreak kan jag leva med bara jag får min 3GS jailbroken. Jag har haft min shsh med samtliga uppdateringar sedan 3.0.
  Hoppas bara de inte innebär problem eftersom jag hoppade över 3.1.2 till 3.1.3 och därefter gjorde en downgrade till 3.1.2. Men de borde väl duga ändå? Tänker mest på bootromen

  • @Rickard Karlsson, Ja det fungerar, med tanke på att du kunde gå tillbaka till 3.1.2 är du signad :)

   • erba

    hur menar dom ? nollställer den varje gång starta om eller ska ha koll på att inte full urladdning

 • velicator18

  Stannar hellre på 3.1.3 med untethered jb än att ha tethered jb på 4.0.
  Har inte 3.1.2 shsh-filer heller.

 • Rickard Karlsson

  Tack för de svaret striem!

  Ang velicator18

  Personligen älskar jag nya iOS4. Börja nästan kännas som de inte finns så mycket mer att sakna för att dra sig till jailbreak. De e valfritt vad man vill ha för os men jag rekommenderar personligen iOS4! Förutsatt att man har 3GS