Skärmavbild 2012-05-08 kl. 13.53.15

Videoguide: Jailbreaka iOS 5.1.1 (tethered)

För dem som vill jailbreaka iOS 5.1.1, kommer här en videoguide som visar hur du jailbreakar iOS 5.1.1 på iPhone 3GS, iPhone 4, iPad 1, och iPod touch 3G och iPod touch 4G.

Filer du behöver:
Redsn0w 0.9.10b8b för Windows eller Mac
iOS 5.1 till enheten som ska jailbreakas: http://ios.iphoneguiden.se

Notera att detta jailbreak är tethered jailbreak vilket innebär att din enhet måste startas med hjälp av Redsn0w för att enheten ska fungera korrekt. Vi rekommenderar att du installerar ”semitether” från källan http://thebigboss.org/semitether i Cydia (instruktioner till semitether hittar du här). Detta gör så att du kan ringa och skicka SMS med din telefon om du skulle starta telefonen utan Redsn0w.

Olle Eriksson

Olle Eriksson

Skribent

Dela:
 • Jonas Lindberg

  Så det går inte att JB 4S med 5.1 eller 5.1.1? :(

  • Daniel

   Tjena! jag har precis jailbreakat min iphone 3gs nu och allt gick bra och blev rätt. men nu när jag ska klicka upp cydia på telefonen så ser det först ut som de ska starta sen kommer jag till iphonemenyn igen.. så jag har ikonen o allt men det funkar inte som det ska… vad har jag gjort för fel? nån som kan hjälpa?

 • Per Äpple

  Riktigt bra video du skapat här. Bra jobb. Nu till min fråga… Har du hört nåt om någon untethered jailbreak för 5.1.1. Jag sitter nu på 5.0.1 och har den breakad med just, Redsn0w. Men blir lite irriterad över den röda ”uppgraderingsringen” vid inställningar. Passar även på att fråga om unlock för 4.11.08 när jag ändå är inne och printar. Jag hann aldrig med på svängen med, SAM. Tyvärr! Mitt problem kommer lösa sig då jag snart får låsa upp via Tre. Men för andra som ofta frågar…

 • ViSiON

  Bra Olle, gillar verkligen att ni på iPhoneguiden bidrar med allt som går (själv förstår jag inte hur ni hinner med) Bra att någon gör det i alla fall, forsätt så! Ni på iPhoneguiden kommer gå långt :)

 • MleRoc

  ok ingen dum fråga ännu så jag bidrar med en…kan jag JB:a och unlocka med 5.1.1 till Iphone 3Gs BB 06.15.00
  måste göra ngt då min Iphone 3gs startar om sig hela tiden…var 5:e eller 10:e minut!