Hur du låser upp iPhone 3G/3GS samt 4 med iOS 3.0 upp till iOS 4.2

Den här guiden beskriver hur du gör för att låsa upp din iPhone 3G/3GS samt 4. För att kunna genomföra guiden måste din iPhone vara jailbreakad, guider för hur du gör det kan du hitta här. Observera att mjukvarorna som visas indikerar mjukvarans aktuella baseband och inte mjukvaran i sig. Det innebär alltså att om du har nedgraderat från en mjukvara som inte är grön fungerar inte upplåsningen.

Länkarna under respektive baseband påvisar hur du installerar ett upplåsbart baseband. Observera att om du är över angivet baseband kan du inte nedgradera utan du kan endast ”gå till”. Med det sagt kan du exempelvis aldrig gå från 06.15.00 till 05.14.04 men däremot tvärtom.

iPhone 3G

3.0.x – Går att låsa upp

3.1.x – Går att låsa upp

iOS 4.0.x – Går att låsa upp

iOS 4.1 – Går att låsa upp med iPad-baseband (06.15.00)

iOS 4.2.x – Går att låsa upp med iPad-baseband (06.15.00)

iPhone 3GS

3.0.x – Går att låsa upp

3.1.x – Går att låsa upp

iOS 4.0.x –Går att låsa upp

iOS 4.1 – Går att låsa upp med iPad-baseband (06.15.00)

iOS 4.2.x – Går att låsa upp med iPad-baseband (06.15.00)

iOS 4.3.x – Går att låsa upp med iPad-baseband (06.15.00)

iOS 5.0.x – Går att låsa upp med iPad-baseband (06.15.00)

iPhone 4

iOS 4.0.x – Går att låsa upp

iOS 4.1 – Går att låsa upp om du har gammalt baseband (01.59.00)

iOS 4.2.x – Går att låsa upp om du har gammalt baseband (01.59.00)

iOS 4.3.x – Går att låsa upp om du har gammalt baseband (01.59.00)

iOS 5.0.x – Går att låsa upp om du har gammalt baseband (01.59.00)

Steg 1 – Starta Cydia

Det första du ska göra är att öppna Cydia. Denna applikation har du endast om din iPhone är jailbreakad.

Steg 2 – Lägg till rätt källa

Efter att Cydia har laddat färdigt ska du navigera till Manage -> Sources -> Edit -> Add. När textfältet kommer upp skall du skriva in följande källa: repo666.ultrasn0w.com. Observera att det är en nolla i ultrasn0w och inte ett o.

Steg 3 – Installera Ultrasn0w

Nu ska du installera Ultrasn0w. Efter att Cydia har verifierat och lagt till källan trycker du på sök och skriver in ultrasn0w. Installera filen och starta om din iPhone 3G eller 3GS.

Steg 4 – Klar!

Nu när din iPhone startar om är den olåst och fungerar med vilken operatör som helst!

HS

HS

Skribent

Dela:
 • Anton

  Det funkar men sedan kommer det bara fram att A differend simcard detected, please connect with itunes. Hur löser man det?

  • @Anton, har du iPhone 3G eller 3GS?

  • jamal

   hej jag har låst upp min mobil med Gevey Supreme PRO PLUS och nu så har jag uppdaterat min iphone till iOS 5 så nu kommer jag inte in på mobilen vad ska jag göra!!?

 • Anton

  3gs, 3.1.3, 05.12.01. Jag kan mottaga sms och samtal men inget mer, kommer endast till den sidan.

  • @Anton, Har du dina SHSH sparade för din iPghone? I så fall, pröva återställa din 3GS till 3.1.3 och lås upp den innan du återställer den från säkerhetskopian.

 • Anton

  Vad menar du med SHSH? Den hade 3.1.3 när den köptes. Jag prövade att tvångs återställa den i Itunes men då såg jag att den automatiskt skulle uppdateras till 4.0 så jag avbröt det.

 • kakan

  hej jag har en iphone 3gs som var jailbreakad 3.1.2, den stängde bara av och för att få den att fungera så var jag tvungen att uppdatera den till 3.1.3
  det gjorde jag.
  sen kunde jag inte använda den för den är köpt i norge och jag har inte original simkort för att få den aktiverad.
  när jag läste här på iphoneguiden om att ios 4.0 går att låsa upp så uppdaterade jag den till 4.0 också.
  det jag undrar finns det ett sätt att få sin iphone aktiverad så man kan jailbreaka den efteråt?
  jag tror nästan helt säkert på att jag har shsh sparade när den var 3.1.2 men jag vet inte hur man återställer den till 3.1.2 får bara en massa felkoder från itunes när jag försöker att nedgradera.
  host filen är ändrad men mer vet jag inte vad som är rätt eller fel
  jag kör på windows vista
  iphone 3gs mc133kn
  behöver hjälp så snabbt som möjligt tack.

  • @kakan, Hej!
   Det smartaste till och börja med är att nedgradera din ihone till 3.1.2. Om dert är så att du har ändrat host korrekt är det bara att ladda ner 3.1.2 för iPhone 3GS externt. När du väl har 3.1.2 trycker du på återställ i itunes samtidigt som du håller in shift (windows) eller alt (mac).

   När du är nere på 3.1.2 kör du blackra1n igen :)

   • kakan

    @Striem,
    jag har försökt att nedgradera via sauriks server
    jag har ´hittat 2 olika ip nr till hans host
    jag har provat bägge 2 med att nedgradera men jag har inte lyckats.
    kan du på något sätt hjälpa mig via msn eller något liknande?

    • @kakan, sure, skicka din adress via pm eler dylikt ;)

 • Allan

  Hej,
  Jag köpte en Iphone 3gs i USA för 4 månader sedan, den hade vatit låst till AT&T men jailbreakad med blackra1n. Jag hann väl använda den i två månader tills den hängde sig i blackra1n läge och nu när man startar så ser man en sladd med itunes loggan, har försökt blackra1na den flera ggr utan resultat, vad kan man göra?

  • @Allan, Återställ din iPhone till 3.1.2 via iTunes. Dina shsh filer är säkert signerade då du varit blackra1nad tidigare så det bör inte vara några problem att ta den till version 3.1.2 som dsagt. När du väl är tillbaka där kan du köra blackra1n på nytt.

   • Allan

    @Striem, OK, Tack för snabbt svar, jag provar omg och berättar snart hur det går :)

    • Allan

     @Allan, Jag tankade ner restore fílen till 3.1.2, när jag trycker på restore och shift samtidigt kommer en ruta upp där jag ska lägga in filen med den går ej att lägga in. Vad gör jag nu?
     Eller räcker det att bara trycka på restore knappen i itunes?? får jag då 3.1.2 från itunes?

 • Allan

  Jag tankade ner restore fílen till 3.1.2, när jag trycker på restore och shift samtidigt kommer en ruta upp där jag ska lägga in filen med den går ej att lägga in. Vad gör jag nu?

 • Allan

  Eller räcker det att bara trycka på restore knappen i itunes?? får jag då 3.1.2 från itunes?

  • @Allan, Nej när du återställer ska du välja den mjukvaran du laddade ner. Om du kär windows trycker du på shift och om du kör mac på allt. Om den ligger som en ipsw fil är det inga problem att återställa.

   • Allan

    @Striem, Hej, jag laddade ner iPhone2,1_3.1.2_7D11_Restore men när jag ska försöka lägga in den i ITUNES så går det ej för den verkar inte hitta rättt fil. Är detta den rätta filen för windows?

    • @Allan, På vilket sätt försöker du lägga in den?

 • Allan

  Jag trycker på rstore knappen i Itunes samtidigt som jag håller in shift, när fil öppningsrutan kommer upp hittar jag mappen på mitt skrivbord där jag sparade den och extraherade den. Men det finns liksom ingen fil som går att lägga in…

  • @Allan, Okej då måste det vara att den har fel filändelse. Ser den ut osm ett rar-arkiv? Se till att visa filtillägg sen ändrar du filändelsen från rar eller zip till ipsw.

   • Allan

    @Striem, HEJ! Filändelsen är ispw och det enda möjliga val, trots detta hittar den ingen fil att lägga in i rutan ”filnamn”. Vet du om nån kan lösa mitt problem mot betalning om jag åker till nån med den? Börjar lessna…..

    • Striem

     @Allan, Om du bor i Stockholm kan du kolla striemmod.se :)

 • Allan

  Hej igen, Ja jag bor i Nacka men jag försökte gå in på sidan striemmod.se men den var parkerad hos loopia…tacksam för din hjälp och du får gärna säga om adressen är fel/ Allan

 • Hej!

  Jag har en låst iPhone 3GS (modell nr. A1303) med OS4.

  Vad jag förstår kan man inte låsa upp en iPhone 3GS som redan har OS4?

  Jag har försökt gå ned till 3.1.3 och 3.1.2 men inte lyckats då jag får 3194 och 1600 fel från iTunes 9.2

  Har ni några tips på hur jag kan gå vidare?

  Tack för alla svar!

  /Erik

  • @Erik, Vet du med dig att din iPhone är signerad på någon tidigare mjukvara? Om inte så kan du tyvärr inte göra något för tillfället,

   • Erik

    @Striem, Det jag vet är att denna iPhone tidigare blivit upplåst för 3.1.2, sen uppdaterade man till 3.1.3 (då låste den sig) sen uppdaterades den till 4.0 och är nu låst.

    Finns det ingen möjlighet att gå tillbaka till 3.1.2 eller 3.1.3? Jag har testat med alla metoder som finns på nätet redan och ingen fungerar då jag hela tiden får felkoder från iTunes.

    Tack!

    • @Erik, Okej, men har du någonsin fått felmeddelande ”this devise isn’t eligable fore this build”. Har du ändrat hosts på din dator?

    • Erik

     @Erik, Enligt de instruktioner som jag läst när man ska återställa (downgrade) från 4.0 till 3.1.3 eller 3.1.3 så skulle man ändra ”hosts” filen genom att lägga till en IP adress i slutet på den filen. Men trots detta så får jag felmeddelande 3194 från iTunes. Jag har dock inte sett det felmeddelandet du nämner?

     Tack!

    • @Erik, Okej, är det följande IP du har lagt in; 74.208.10.249 gs.apple.com ?
     Har du kollat att du har sparat över filen och inte har en liggande txt fil?

 • Joshua

  Jag har ett problem jag har lyckats låsa upp min Iphone 3g och simkortet fungerar men jag kan bara skicka sms och jag kan inte ringa eller ta emot samtal för samtalen kopplar ner sig direkt behöver hjälp snabbt.

  Med Vänliga Hälsningar
  /Joshua

 • alen

  har jailbrekat och låst upp min iphone men den nya versionen 4.0 men har märkt att telefonen hackar/laggar ibland kan man fixa de på ngt sätt

  • @alen, Har du en 3G eller 3GS?

   • Alen

    @Striem, en 3g

    • @Alen, okej,

     nej 3G går tyvärr inte att snabba upp då den egentligen inte klarar av fyran :/

 • Calhob

  Hej!

  Jag bor i USA och har en iPhone 3GS som jag tyvärr updaterade till iOS 4.0. Nu har jag skaffat den nya iPhonen i stället, och vill låsa upp och skicka den gamla till min kusin i Sverige. Jag vet VÄLDIGT lite om datorer, så jag skulle vara mycket tacksam om det fanns någon som skulle kunna hjälpa mig med att låsa upp den (om det går).

  Tack på förhand!

  • @Calhob, Hej Calhob,
   Har din iPhone varit upplåst/jailbreakad tidigare?

   • Calhob

    @Striem,

    Hej Striem – nej, den har aldrig varit jailbreakad.

 • Alen

  Tja har en iphone 3g med version 4.0 jailbreakd och upplåst undrar om ja kan få den till version 3.1.3 vill göra de på grund av att min iphone har börjat hacka/lagga lite och den har kraschat några gånger finns de ngn chans till att få den till 3.1.3 igen ???

  • velicator18

   @Alen,
   Ja Alen om du har SHSH blobs för just den firmwaren kan du enkelt nedgradera om du inte har SHSH blobs så tyvärr går det inte.

 • Henke

  Tja, såg att 4.0 jailbreaken kommit ut till 3GS så jag gjorde det. Har aldrig jailbreakat förut men har nu installerat ultrasn0w. Hur funkar det nu?

 • Robin

  är för tillfället bosatt i USA och funderar starkt på att köpa en Iphone 3Gs eller en 4 här. Dock sägs det att man kan köpa dem utan abonnemang men att de är låsta till AT&T i 2 år. Kan inte särskilt mycket om varken upplåsning, jailbreak eller liknande. Men jag undrar helt enkelt om man kan köpa en av dessa modeller utan abonnemang, bundna till AT&T och sedan på något sätt låsa upp dem och använda tex. telenor eller liknande istället? Tacksam för svar
  /Robin

  • @Robin, Hej Robin, jajjemen det är inga problem om du följer någon av våra guider sen när du väl har din iPhone :)

 • Hejsan hur ska jag låsa upp min 3gs 4.0 versionen, jag laddade ner clydia, skrev in de dära repo666 osv.. sen efter några sek så stog det Error…

  • Peterpan

   @Kurt,
   Starta om, testa igen.

   Error…? anteckna gärna vad som står efter punkterna så blir det ingen cliffhanger.

 • Per

  Hejsan! Jag har en iPhone 3gs från USA som är låst till AT&T men jailbreakad av mig. Min fråga är: Går det på något sätt att lägga in iOS4.0 på iPhonen eller låser den sig bara då?

  Mvh/ Per

  • @Per, Har du AT&T kortet kvar? I så fall kan du lägga ni iOS4 och göra om allt :)

   • Per

    @Striem, Nej jag fick aldrig AT&T kortet”/ funderar på ett såntdär dealextreme upplåsnings SIM, kan det funka?

 • Pingback: Hur du jailbreakar iPhone 4 samt 3GS med iOS 3.1/3.1.2/3.1.3/4.0/4.0.1 | iPhoneguiden.se()

 • Viktor

  Hej!
  Funderar på att köpa en iPhone 4 från USA. Går den att jailbreaka så att den kan användas i Sverige?
  Mvh Viktor :)

  • Beror sig alldeles på vad den levereras med för systemversion :/ Jag skulle tippa att det inte går såvida dom inte skickar dom som finns i lager idag, vilket dock är väldigt osannolikt :(

 • Pingback: Guide: Vilket jailbreak passar dig bäst? | iPhoneguiden.se()

 • Klippel

  Hej!

  Jag har som många andra här på forumet köpt en iPhone 4 i USA som har ett AT&T-abbonemang. Nu undrar jag om det är möjligt att låsa upp telefonen så att jag kan använda den med mitt Halebopp kort. Jag har installerat limera_1n och Cydia (SHSH iOS 4.1, 4.2b3) samt repo666.ultrasn0w. Jailbraken verkar ha slagit igenom bra då jag kan synka med iTunes utan problem, dock kvarstår problemet med opperatörslåset. Dels får jag hela tiden låsa upp simlåset på kortet, och dels när så är gjort så får jag endast upp staplarna (täckning) med endast en stapel (svag signal) som dessutom saknar opperatörsnamnet vid sidan om staplarna. Under inställningarna står det ”Operatör Ej tillgänglig”. Jag kan således inte ringa eller SMS:a från telefonen. Är jag rökt? Kan jag åtgärda detta på ett enkelt sätt, eller måste jag snällt vänta tills en nyare version av ultrasn0w dyker upp på marknaden?

  Tacksam för svar!

  • Hallå klippel,

   jag förmodar att du har iOS 4.1? Då måste du vänta till nästa uppdatering av Ultrasn0w, som dock bör infalla innan November är slut :)

   Mvh !

 • Klippel

  Ok, den som väntar på något gott med andra ord ;-)

  Tack för ett snabbt svar, uppskattas verkligen :-)

  Detta innebär att jag inte ska uppdatera ios till 4.2 när den släpps så småningom med andra ord? Utan jag får snällt vänta tills AT&T:s abbonemangs tid löpt, vilket jag inte har en aning om. Well well, jag är bara tacksam om jag kan börja använda min telefon till det den är till för :-)

  • Ja egentligen är det det som gäller, förmodligen kommer unlocken även fungera på 4.1 men när det väl är känt finns det ingen anledning att vänta med uppdateringen :)

 • seb

  Tja, jag har en Iphone 3GS som jag har tänkt att jailbreaka.
  Jag har version 4.1 och undrar ju då om detta fungerar med cydia?
  Går det sedan att ta bort operatörslåsningen?
  /seb

 • Pingback: Dev Team har släppt Ultrasn0w – lås upp iOS 4.1 och iOS 4.2.1 nu! | iPhoneguiden.se()

 • Mohammed

  hej jag har en iphone 3gs 4.1 baseband 05.14.02 jag har jealberka den med limer1n går det att låsa up nu????

 • Arjuman

  Jag har en 3 gs iphone ,,, som är låst till telenor ,,innan gick det bra med att ladda bateriet med original kabel och gick bra med att kopla den till data ,,,men en dag var jag hos en kompis så hade jag inte kabeln med mig ,,så min kompis hade falsk iphone som är från china tror jag så jag använde hans laddar ,,efter en stund blev min iphone varmt då tog jag bort den ,,,,

  problemet är det går inte ladda den eller koppla den till data ,,,, vad kan det vara för problem hur kan jag lösa den ? snälla snälla hjälp mig så att jag kan LÅSA UPP MIN IPHONE

 • frank

  det låter som om du har bränt skiiitet,,MEN har du provat att att hålla in power+home i ca 10 sek ??

  • Arjuman

   nej jag har inte inte provat den du säger för jag e rädd att den ska behöva koppla till data ,,som sagt datan eller laddaren känner inte kopplingen

 • sofie

  Hej .Jag har en Iphone 4 version 4.1 . Men när jag fick iphonen råkade jag uppgradera den till 4.2 . Jag lyckades sedan nergradera den till 4.1 igen . Men min fråga är ,kommer jag kunna unlocka den nu eller får jag vänta på 4.2?

  Tacksam för svar

  • Hej Sofie,

   Du måste vänta tyvärr, unlck för i4 finns ej ännu,

   Mvh

 • Krossen

  iPhone 4

  iOS 4.0.x – Går att låsa upp

  iOS 4.1 – Går att låsa upp om du har gammalt baseband

  iOS 4.2.x – Går inte att låsa upp

  Vilket baseband är det nyaste man kan ha för att låsa upp en Iphone 4?

  mvh

 • Albin

  Hej,
  Jag gjorde allt som det stod och allting verkade jätte bra. Sen när jag satte i sim-kortet så har den bara sökt och det har den gjort i en timme. Kan du ha någon aning vad som är fel? Vore tacksam för svar!

  • Hej ALbin, vad står det att du har för baseband?

   inställningar – allmänt – om under modemfirmware hittar du det,

   Mvh !

 • Albin

  05.14.02
  är det den koden du menar?

  • Ja precis, den är fel och det är orsaken till att den bara söker och söker :)

   Det du msåte göra är att installera baseband 06.15.00 likt guiden. Lättast är att göra det via redsn0w, kolla den senaste guiden i guidearkivet så kommer det gå vägen :)!

   Mvh Striem

 • Pingback: Guide: Jailbreaka din iPhone 3G/3GS/4 samt iPad med PwnageTool 4.1 | iPhoneguiden.se()

 • Stoffe

  Jag har skakt fram min gamla Iphone 3G och skrämt liv i den. Den är låst till telia så jag har jailbreakat den kört ultrasn0w. Men jag får inte bort operatörslåset.

  iPhone 3G
  iOS 4.2.1
  05.15.04

  Någon som kan hjälpa mig?

  /Stoffe

 • Alen

  Hej jag har en iphone 4 och det är så här att ja byta min lösenkod på telefonen och nu kommer jag inte ihåg den. Så kommer inte i den sen när jag ska återställa den i itunes så kommer de upp. Ett okändt fel uppstod (3194)

  Kan nån hjälpa mig va ska jag göra. telefonen är jailbreakad med limera1n och den är på version 4.1

 • Albin

  Tack för hjälpen!
  Den funkar grymt!

  Mvh

 • Sture

  Hej, har löst allting med breaket men nu när jag ska installera Repo666.ultrasn0w.com så hittas inte källan, ligger sidan nere eller är det ngn annan källa som jag ska ange??? Ska låsa upp en 3GS med ios 4.2.1

  Tack på förhand

  • Är du säker på att du skriver rätt? Det
   Är inte bara något slarvfel eller att du använder o istället för 0 eller dylikt :)?

   Källan ligger inte nere nämligen,

   Mvh Strem

   • Sture

    Tack för att du svarar
    Får bara ett fel meddelande som säger att ” you are trying to add a legacy
    Installer repository ( these are not supported). Also, this interface is not capable
    of working with exact repository URLs”

    Så vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Ska jag göra om installationen??? eller
    vad bör jag göra?????

    Tacksam för svar

   • anders

    Går att låsa upp med iPad-baseband (06.15.00) , hur får man det till son iphone som då ?:( men kan vell inte lägga in ett annat?:( HVH

 • Fille

  Okej! har försökt låsa upp min iphone i typ 1 månad utan resultat.
  Asså alla sidor säger ju olika! Det e ju superlurigt det här med upplåsning! :(
  Vore oerhört tacksam för hjälp!

  Detta är utgångsläget.
  Iphone 3G
  Modell: MB489KS
  Modemfirmware 05.15.04
  Version: 4.2.1 (8C148)

  Idag har jag via redsnow jailbreakat den.
  jag kan alltså NADA om att låsa upp en iphone….
  MEN. Jag laddade ner redsn0w 0.9.6b4
  Körde igenom programmet… Och Fick Cydia i telefonen som ikon. Sen installerade jag ”ultrasnow ” i cydia..
  O när ja sätter i simkort så står det endast ” söker ” – o efter ett tag. ” ingen service ”

  Kan någon härlig lirare ge mig en enkel ” steg för steg ” guide?
  För alla guider jag hittar är ju hawaii! de står ” Funkar för mac men inte för windows. fast ganska bra ändå om du inte föredrar mac så finns windowsversion om du zippar denna länk till vänster om usb-porten för att sedan hacka i ditt simkort via en crackad isvp fil.

  Jag hänger inte med i detta tugget!

  • jag ladda ner ultrasnow i min telefon, o den verkar fungera för mig, men ska pröva med ett annat simkort sen o se om de går lika bra med de

  • Henrik

   Har exakt samma problem som du fille, :S Mycket mycket märkligt.

   • Andreas Karlsson

    samma här!!!

    • wisse

     Någon som löst problemet? Har nämligen precis samma dilemma själv.

 • Pingback: Guide: Åtgärda batteriproblem med redsn0w | iPhoneguiden.se()

 • Newbie

  Hej!

  Ni får ursäkta om ni hört den här frågan förut, men jag är helt ny på iPhone!

  Har köpt en 3G från USA som jag väntar på. Har någon ett förslag på hur jag bäst går tillväga när jag får den för att låsa upp den i rätt ordning? Jag vet ännu inte vilken iOs version den har. Bör jag börja med att uppdatera den eller ska jag jailbreaka den direkt? Är det en bra ide att köra v4.2 på den eller ska man stanna på v3?

  mycket tacksam för råd!

 • Sebastian

  För dig som fastnat med error (1015) med din iphone 3gs pga av att du råkat uppdaterat baseband vid ios 4.2 uppgraderingen.

  Denna recover skapade jag och nu kan du använda den ihop med itunes för att nergradera från 4.2 till 4.1 , när det är klart så ser du även att Cydia är installerat.

  installera ultrasn0w och starta om så fungerar den med alla operatörer sen!

  Denna fil är för Iphone 3GS enbart! och tar dig tillbaka till 4.1 ifrån 4.2
  Jailbreakat och färdigt!

  Nerladdningslänk: http://www.megaupload.com/?d=8ECFIHA4

 • Frallan

  Hej!
  Jag har en 3gs med 05.15.04 BB och 4.2.1 FW.
  Kan jag på något sätt låsa upp denna? utan att trycka in ipad basebandet?

 • Caroline

  Jailbreakade precis min iphone 3GS 4.1 men kan inte återställa den iTunes, får felmeddelandet ”The iphone could not be restored. The device is not eligible for the requsted build”??

  Hjälp någon???

  Caroline

  • Har du testat att googla: ”The iphone could not be restored. The device is not eligible for the requsted build” ? Borde finnas många svar på internet, hinner inte kolla själv nu men kan försöka hitta lösningen sen.

   MVH

 • Suspect

  Alltså jag får precis likadant! jag vet inte vad jag ska göra har försökt googla upp problemet men får inte riktigt ett svar:( Har du löst det än?

 • Suspect

  Jag får precis samma fel som Fille, det står hela tiden att nätet söker men så får jag ingen nätankomst:( jättejobbigt kan någon hjälpa mig snälla?:(

 • Henrik

  Jag har jailbreakat min telefon, installerat ultrasn0w.

  Sätter i mitt kort och den hittar inget simkort och får ingen täckning.

  Jag har försöka göra om allt, installera om ultrasn0w mm.

  Vad kan felet vara behöver akut hjälp?

  Tack på förhand

  • Martina

   Hej Henrik,

   Vad har du för Baseband på din telefon?

   • Henrik

    Hej Martina!

    Jag har Basebabd 05.15.04 om det är samma som modemfirmware ?

    Har haft telefonen jailbreakad innan utan problem.

    Om ni inte kan hjälpa mig, finns det något sätt att kanske ta tillbax till en äldre uppdatering då jag just nu har den nyaste 4.2.1 ?

    • wisse

     Hejsan! Har ni löst problemet?

 • Vivian

  Hej, har fått höra om du låser upp din iphone så kan du inte stänga av den för då återgår den till att bli låst igen, stämmer de?

 • André

  Mitt funkar inte heller..
  Har io 4.2.1, har jailbreakat och fått in cydia, laddat ner ultrasnow och har base 06.15.00 men får fortfarande ingen service.
  What to do?

  • André

   Det enda konstiga jag får upp med ultrasn0w när jag ska ominstallera osv är att jag får upp en ruta där det står ”kunde inte aktivera mobilt datanärverk”. Vad betyder det?

   • Andreas Karlsson

    Det meddelande får jag också!!!
    Och sen får jag ingen service… inte ens med orginalsimet i!

    MvH

    • André

     Kollat igenom massa guider men finns inte svar någonstans :S

    • Striem

     Har du köpt telefonen ny eller begagnad? Fick du med kvittot?

     • André

      Inget av det, fick den av en polares farsa som hade fått den från jobbet. så den va eller är låst till hans abbonemang. (han fick en ny telefon alltså)

     • André

      Nu krånglar den ännu mer..! nu är den fast i återställningsläge helt plötsligt :S men det går inte att återställa eller starta genom redsn0w.

 • Andreas Karlsson

  Hejsan!
  Problem!
  Har gjort exakt som det står att man skal göra.
  Alla steg!
  Söker står det bara på mottagningen sedan ingen service.
  Iphone 3GS version 4,1 modemfirmware 05,14,02
  Hur gör man för att få detta att fungera? Snälla förklara på ett bra sätt!!

  TACK på förhand!!
  MvH Andreas

  • Striem

   Hej Andreas,

   du har fel baseband, för att låsa upp den måste du uppdatera bb till 06.15.00, du kan se hur du gör det i länken nedan;

   http://iphoneguiden.se/guide-las-upp-din-iphone-3g3gs-med-ios-4-1-och-4-2-1/

   Mvh Striem

   • Andreas Karlsson

    Hej Igen

    Nu försöker jag via länken du gav mig, och när redsn0w ska updatera ramdisk så hänger det sig efter typ hälften.
    Har provat nu 3 ggr och det hänger sig igen!!!
    Kan jag formatera om min iphone utan att uppdatera den?
    eller går ej det?
    För om jag uppdaterar telefon till dom senaste via Itunes så går det väl inte alls att låsa upp telefon??
    MvH Andreas

 • Ludwig S

  Hej!
  Jag har fixat allt man skulle göra (har en 3g 16gb 4.2.x (1) det fungerar att starta iphonen med tele2-kort (tidigare telia-låst) men det står ”söker när” i högra hörnet sen hittar den inget och det står ”ingen service” vad kan problemet vara? Har startat om den flera gånger men den hittar inget när..?
  Tack för en annars bra guide!
  /Ludwig

  • Ludwig S

   *edit* Står söker nät i vänstra hörnet*

   • Jacob Karlqvist

    Hej Ludwig,
    Jag har ett exakt likadant problem som du. Iphone 3g 16g med tele2 sim-kort. Var låst som telia innan. Det står bara söker i vänstra hörnet. Har du löst ditt problem? Tacksam för hjälp!

    Mvh Jacob

 • Micke

  Jag har följande problem:

  – Har en 3GS äldre modell. Köpte den jailbreakad från Italien samma vecka som 3GS släpptes.

  – Har alltid kört Cydia.

  – Här om dagen hängde sig telefonen big times och jag var tvungen att göra en total återställning via iTunes.

  – Nu fick jag iOS 4.2 på köpet i telefonen.

  – Jag jailbreakade med Redsnow osv osv…allt var frid och fröjd. Telefonen hoppade igång och jag låste upp den med repo enligt guiden högst upp på denna sida.

  – Problemet nu är att jag har ”No Service” och telefonen är INTEupplåst. Kan inte ringa eller någonting sådant.

  Dock verkar allt annat i iOS 4.2 att fungera utmärkt.

  Vad är problemet?

  • Striem

   Hej Micke!

   Vad har du för baseband på din iPhone? Finns under inställningar – allmänt – om,

   Mvh!

 • Micke

  Jag har baseband 05.15.04

  • Striem

   Okej, där har du svaret :( :)

   Det du måste göra är att uppdatera baseband till 06.15.00, du kan följa guiden nedan för det :)

   http://iphoneguiden.se/guide-las-upp-din-iphone-3g3gs-med-ios-4-1-och-4-2-1/

   • Micke

    Hej…

    …och tack så mycket för att du orkar svara.

    När jag kör Redsnow får jag aldrig upp detta alternativ. Alla andra rutor finns att klicka i men inte ”Update Baseband”.

    Jag har en PC och inte en MAC.

    Jag har tankat hem flera olika versioner av Redsnow utan att rutan finns med.

    • Striem

     använder du 0.9.6b6 eller b7?

     Inga problem :)!

     • Micke

      Nu har jag hittat en nyare version där rutan finns med!

      Är mitt i processen – återkommer mycket snart.

     • Micke

      Jag har kommit hit i guiden:

      Steg 5 – DFU

      Det sista du ska göra nu är att sätta din iPhone i DFU. Lättast är att läsa precis vad det står i Redsn0w. När det är klart kommer jailbreakprocessen att starta och ditt baseband kommer att uppdateras. När det är gjort installerar du senaste Ultrasn0w som finns i Cydia nu, därefter är din iPhone upplåst och klar.

      – Skall telefonen vara inkopplad till iTunes?

      – Skall telefonen vara avständ innan?

     • Striem

      Den ska vara avstängd och kopplad till datorn :)

     • Micke

      Men exakt vad skall hända när jag startar Redsnow igen?!

      Skall jag välja ispw filerna igen?

      Skall jag välja något i rutorna igen?

      Jag får ingen guide i redsnow.

     • Striem

      När du trycker next kommer det börja ticka tid i redsn0w, ser du det?

 • Micke

  Är snart där igen.

  Så jatg stänger bara av telefonen och ser till att den är ikopplad.

  Kör sedan en DFU.

  Klickar sedan på Redsnow igen?

  …och då skall den fortsätta själv?

 • Micke

  Jag tror verkligen jag blir galen snart.

  Jag har mekat med detta i 16 timmar nu utan att det fungerar. Har gjort allt om och om igen.

  Installera iOS 4 – inga problem.

  Nu har jag återställt telefonen 900 gånger till fabriksinställning för att börja om från början.

  Nu kommer nästa problem: Nu kan den inte återställa telefonen efter att jag försökt uppgradera Baseband. Felmeddelande 1015.

  När jag då kör Redsnow så kommer jag precis halvvägs in i installationen så stannar den där.

  Är beredd att betala för telefonsupport – Verkligen!

  Du är stjärnan att fixa detta.

  • Striem

   Det var konstigt :S

   försök återställa den med http://iphoneguiden.se/guide-aterstallnedgradera-din-iphone-eller-ipad/, alternativt uppdatera den och kör en gång till.

   Dock när det gäller att redsn0w fastnar, vad har du för dator? Antar att du sitter på windows, problemet är signifikativt för PC :S

   Jag kan hjälpa dig om det går totalt åt pipan ;)

  • lol
   tinyumbrella tar dig ut ur situationen

 • Micke

  Jag har den filen du hänvisar till:

  iPhone3,1_4.2.1_8C148_Restore.ipsw

  Men min heter

  iPhone3,1_4.2.1_8C148a_Restore.ipsw

  Jag blir aldrig galen men nu åker datorn ut snart.

  Har en HP Elite Book 6930p.

  Ingenting fungerar längre och det gick åt pipan för flera timmar sedan…ha ha ha

  0708-64 18 89 är mitt nummer och jag menar allvar. Mycket villig att betala för support.

 • Andrea

  Hallå!

  Har lyckats jailbreaka min Iphone 3gs 4.2.1 BB 06.15.00 samt installera och göra cydia unthethered!

  Nu kommer problemet…
  När jag skriver in http://repo666.ultrasn0w.com, installerar och sedan trycker på reboot så fastnar telefonen i en recoveryloop helatiden. Jag har flera gånger testat o göra om hela processen, allting fungerar varje gång, UTOM reboot efter installering av ultrasn0w.

  Snälla, maila mig på [email protected]

  • Micke

   Du kan alltså starta om telen varje gång utan hjälp till med datorn?

   Du har inte kört tinyunbrella för att kicka ur den ur recoverymode o se om det hjälper?

   • Micke

    Tiny Umbrella ”kick out of recovery” funktionen. längst upp till höger i programmet!

    • Micke

     Finns visst även detta program något jag själv inte testat Recboot för att kicka ur dig ur loopen. La till dig på msn ifa du behöver vägledning :)

     • Andrea

      tackar!
      Jag har provat detta tidigare, men jag ska försöka en gång till! :D

     • Andrea

      kick out of recoverymood-knappen fungerar inte alls :(

  • Andrea!

   Du har uppdaterat till en ipad´s baseband vilket är mycket dåligt för att du har ingen försäkring och du kommer inte kunna uppdatera din iphone. Om du skall uppdatera din iphone så måste du göra en customized på pwnage tool vilket är svårt för att pwnage tool kan inte läsa av ispw filer nu??

 • kreymann

  Tjena! Jag har en iPhone 4, 4.1, bb 01.59.00 jailbrekad via PwnageTool och upplåst med ultrasn0w.

  Problmet jag har är att jag får ingen mottagning eller ingen service.
  Har testat allt som jag har läst i forum som tex intallera om ultrasn0w, jailbreaka om den med olika jailbreak, återställa nätverksinställningarna, startat om den, tagit in och ut sim kort, men får det ändå inte att fungera…

  Fick den att fungera för ett tag sen men när jag installerade winterboard så försvann mottagningen igen, misstänker att det var att något hände med mobilesubstrate filen som ultrasn0w använder.
  Har gjort om allt (utom att installera winterboard såklart) men får ingen mottagning..
  Jag har telia 8.0 om det har med saken att göra det vet jag inte..
  Någon som vet hur jag löser detta så är jag evigt tacksam!

 • Alen

  Hej har en Iphone 4 som ja jailbreak men sen så börja den krångla så jag skulle återställa den genom telefonen. men nu så startade den om men inget händer den har fastnat vid apple loggan.

  la den sen i DFU läge o koppla in den i datan men den kommer inte upp i itunes och apple loggan är fortfarande kvar

  va ska ja göra

 • Förbryllad

  Okej, jag har seriöst panik!

  Ska åka till Frankrike imorn och var tvungen att låsa upp min 3GS, jag har gjort allt enligt instruktion, men nu är den helt död. Bara äpplet som syns och den connectar inte med datorn. Är det nån som kan hjälpa mig. Jag har verkligen panik och är alldeles för att förstå datorspråk. Är det nån vänlig själ som på ett pedgogiskt sätt kan förklara hur jag bör gå tillväga?

  //Förbryllad

 • Isak

  Hej!

  Jag vet inte vad jag har gjort för fel här. Jag fick min brors gamla iPhone 3G idag. Han har använt Telia på den, men jag kommer att använda Telenor.
  Jag har jailbreakat telefonen (4.2.1) med hjälp av Redsn0w och har fått iPadens baseband. Problemet kommer när jag ska installera ultrasn0w och låsa upp telefonen. Jag kan helt enkelt inte hitta programmet i Cydia. Det finns inte där, även om jag gjort precis som det står i guiden. Jag har varken tillgång till 3G-internet eftersom jag inte kan använda mitt SIM-kort och har inget WiFi att ansluta till.

  Vad ska jag göra? Tacksam för snabbt svar!
  Mvh / Isak

  • Striem

   Du måste kunna ansluta till internet för att det ska fungera, sen måste du lägga till antingen repo666 eller installera uppdateringen i Cydia som den ber om första gången du går in,

   Mvh

 • Haidar

  Hej Striem
  Jag har jailbreakat min iphone 3GS 4.2.1 med Greenpois0n och låst upp med repo666.ultrasn0w.com men när jag stoppar in tex Comviq så får jag fram Comviq i vänstra hörnet men ingen täckning? har du lösning till det.
  Min andra fråga är, måste man åtgärda batteri problemet med SAM som var för redsn0w?

  Stort Tack

  • supervalpen

   Har du iPad baseband? (06.15.00)

   • Haidar

    Japp
    Tack för svar

   • Haidar

    Edit: IPad baseband gör man med om man jailbreakar med Redsn0w! men jag har kört Greenpois0n alltså shift o restore och sen navigera till custome mjukvaran i mitt fall 4.2.1

 • Jacob

  Hej,

  Vi har en iPhone 4 från USA (AT&T) med iOS 4.0 och bb 01.59.00.
  Vi försökte låsa upp den med jailbrakeme.com samt ultrasn0w vilket verkar ha fungerat utmärkt.

  MEN
  Det går endast att ringa samt skicka sms. Data trafik och MMS är helt dött. (3G är påslaget)

  Vi använde http://forum.gsmhosting.com/vbb/f456/how-fix-iphone-no-cellular-data-network-solved-1076909/ för att visa knappen mobilt datanätverk för att kunna ställa in APN settings för Telia.
  Vi använder just nu:

  APN: online.telia.se
  Username:
  Password:

  MMS APN: mms.telia.se
  Username:
  Password:
  MMSC: http://mmss/
  MMS Proxy: 193.209.134.132:80

  Men det funkar inte. Det går fortfarande inte att skicka MMS eller surfa med mobildata.
  Vi har startat om samt gjort om processen ett flertal gånger. Utan framgång.

  Är det någon som har haft liknande problem på iPhone 4?
  Jag såg ovan i kommentarerna att vissa har haft detta problemet med 3GS men det verkar inte lika vanligt med 4.

  Några idéer?
  Tacksam för all hjälp.

  /Jacob

 • Haidar

  Hej Striem
  Jag har jailbreakat min iphone 3GS 4.2.1 med Greenpois0n och låst upp med repo666.ultrasn0w.com har 06.15.00 men när jag stoppar in tex Comviq så får jag fram Comviq i vänstra hörnet men ingen täckning? har du lösning till det.
  Min andra fråga är, måste man åtgärda batteri problemet med SAM som var för redsn0w?

  Stort Tack

  • Striem

   Hej!

   Jag skulle rekommendera att du återställer telefonen och gör om allt :(

   Det beror på hur du har aktiverat telefonen, om den är haktiverad via redsn0w bör du köra SAM, förutsatt att du upplever problem,

   Mvh Striem

 • A

  tja har en iphone 3g som ja har låst upp med spirit sen så skulle ja låsa upp den med repo666 så installera jag de men nu när ja stoppar in mitt comviq kort så får jag ingen service va ska jag göra ?

  • Striem

   Hej A,

   Vad har du för baseband på din iPhone?

   MVh Striem

   • A

    den har 05.15.04 om baseband är modemfirmware. Min iphone va upplåst med repo666 för nån dag sen men återställde den igår så kom den till den nya 4.2 version men för min SHSH va sparad så tog jag ner den till 3.1.3 igen kanske de hjälper vf de inte går ? hoppas du kan hjälpa mig

 • anna

  hej, jag har en i´phone 4 iOS 4.1 och har baseband 03.10.01 jag undrar om jag kan låsa upp den nu? eller vad ska jag göra?

 • Tjåke

  Hej! Har låst upp min Iphone 3Gs enligt guiden och det funkar bra. Problemet jag har är att om jag stänger av telefonen så måste jag starta om den via datorn med Redsnow, annars så står den bara och tuggar på Appel-ikonen. Något tips om hur jag kan få ordning på det.

  mvh T

  • supervalpen

   Jailbreaka med Greenpois0n.. Du behöver (troligtvis) inte återställa telefonen.

   Ladda ned jailbreaket här: http://greenpois0n.com/

   Starta programmet och följ instruktionerna för hur man sätter iPhonen i DFU, precis som du gjorde med redsn0w.

 • MMson

  Försökte låsa upp min iPhone 3Gs med tre.se som operatör. Använde mig av redsn0w och sedan instruktionerna ovan, via Cydia. Verkar som det inte kom några felmeddelanden.
  Efter allt detta fungerar inte nallen, den kan inte hitta någon operatör…..
  Vad tusan kan man göra?

  Micke

  • Striem

   Vad har du för baseband i telefonen?

   Du hittar det under inställningar – allmänt – om – modem firmware,

   Mvh :)

 • johan

  tjen jag skall låsa upp min iphone 3Gs och så gjorde jag det som står ovanför men min mobile söker bara vad har jag gjort för fel? hjälp!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Sofia

  Hej! jag funderar på att köpa mig en Iphone 3G i USA, som ja läst och förstått är det lätt att låsa upp den? Sen ser ja även att de som har uppgraderat till 4,0 får problem med att den blir seg, måste man uppgradera den ? Är det smart av mig att köpa en ifrån USA?

 • michael

  Hej,

  Är det helt omöjligt att låsa upp sin telefon om man inte har rätt baseband? Har hamnat i en sits där inte jag kan använda min telefon på ett år tack vare att de inte berättade allt för mig!

  Måste finnas något sätt!

  /M

 • tonyh

  baaah försökt 1000 gånger men kan inte ringa eller skicka sms kan inte ansluta till mobilnärverk står de typ :S

 • tonyh

  kunde inte aktivera mobilt data närverk*

  • Striem

   Har du rätt inställningar för mobildatan då?

 • tonyh

  hur ändrar man det då? eller va e rätt o fel ? :S inte så teknisk av mig :P

 • tonyh

  hur ändrar man sitt baseband?

 • dickan

  Tjena. har bråkat med en iphone 3gs ett par dagar nu. och har fått igång den nu. installerat cydia & via det ultrasn0w har baseband 06.15.00 får ändå ingen täckning med mitt telenor kort. vad beror detta på? mvh

 • chrille

  hejsan jag fick ett microsim som är conviq men jag har inte acctiverat min iphone för jag jailbreakade den direct för när jag hade problem så fick jag restora men jag activerade det inte och nu har jag jailbreakat den. och det jailbreaked gjorde så att den är acctiverad med inget sim men kan endå inte andvända andra sim som mig nya ogiltigt simkort

 • Mican

  Behöver hjälp efter jailbreak av 3G nån som vill över msn? [email protected]

 • Phreakii

  Hej!

  Kör en upplåst lur med baseband 01.59.00 och iOS version 4.3.3(8J2) just nu och det funkar bra med ultrasn0w!

  MEN, nu vill man ju uppgradera till iOS 5, är det något som kommer att vara möjligt? I och med min lur är jailbreakad, redan upplåst med ultrasn0w? Kan jag blåsa rent den? Jag tänker på mycket jag läst om mitt äldre firmware 01.59.00?

  Är det firmwaret allt hänger på om det funkar med operatörsupplåsning? Och är det firmwaren/baseband som kan uppgraderas med ett nytt iOS?

  Man vill ju köra igån iOS 5 idag! : )

  Tack på förhand!

  • Striem

   Hej!

   Allt hänger på ditt baseband, det vill säga modem firmware. Så länge du har 01.59.00 kan du låsa upp luren. I iOS 5 är dock jailbreakaet (som du måste ja för att kunna installera ultrasn0w) tethered vilket inte är att rekommendera.

   Om du dock vill jailbreaka och låsa upp kan du läsa mer under följande länk:

   http://iphoneguiden.se/guide-jailbreaka-iphone-3gs4-samt-ipad-med-ios-5/

 • Lollo

  Hej!

  Jag fick en iphone 3gs av én kompis. Nu har jag varit och låst upp den hos telia för att den ska fungera med mitt tele2 simkort, ´men icke! Har provat att synka m itunes men det funkar ej.
  Vad gör jag?

  • Striem

   Återställ den och prova att aktivera den med Comviq-kortet. Återkom gärna :)!

   • Lollo

    Det har jag gjort men det funkar ej=(

    • Striem

     Okej, då måste du ringa Telia och eventuellt gå in i butik med kvittot och säga att något har gått snett :/

 • Mr Manki

  Hej! Jag behöver lite hjälp…Jag har precis jailbreakat min Iphone 3GS, 4.3 baseband 06.15.00, efteråt går jag in på Cydia och tankar ner ultrasn0w och installerar, men sen när telefonen startat om, så jag har ingen mottagning alls…och när jag ska klicka på operatörer så får jag upp felmeddelande ”Kan inte läsa in nätverkslista”. Någon som har tips? Tack på förhand!

 • åsa

  Hej!

  Jag råkade uppdatera min upplåsta iPhone 3GS till den senaste iOS 5. När jag sätter på den står det att den skall aktiveras genom att ansluta iPhonen till iTunes. Då jag gör detta står det på iTunes ”There is no SIM card installed in the iPhone you are attempting to activate”. I och med detta kan jag inte ens komma in på iPhonen och ändra några inställningar. Nu undrar jag vad jag borde göra. Försökte jailbreaka den för mitt tidigare system, iOS 4.1.0, men det verkar inte funka. Finns det något sätt att lösa det hör själv eller borde jag lämna in den på mobilservice?

  Tack på förhand!

 • James

  Någon som vet om det går att låsa upp Iphone 4 IOS 4.3.3, Firmware 04.11.08. Har testat en massa olika men inget hjälper.

 • 5kyw4lk3r

  Tja, orkar inte läsa igenom alla kommentarer ifall detta redan är svarat på :( men jag nedgraderade min gammla iphone 3G från 4.2.1 till 3.1.3 och jailbreaka den därefter med jailbreakme.com och sedan skulle jag låsa upp den, vilket jag gjorde men när polaren sätter i sitt comviq kort får man ingen mottagning eller nånting. vad är felet?

  • 5kyw4lk3r

   firmware 05.15.04

   • Christopher Lundgren

    Hejsan!

    Eftersom du varit på iOS 4.2.1 och sedan nedgraderat till iOS 3.1.3 fungerar dessvärre inte upplåsningen med ditt baseband/firmware, så även om installationen med Ultrasn0w går igenom så är den Redsn0w overksam. Du kan däremot uppgradera (hacka) ditt baseband till iPad baseband 06.15.00 och därefter installera Ultrasn0w på nytt då telefonen kommer att bli olåst. Dock finns det flera nackdelar med att uppdatera till iPad baseband. Dels slutar GPS:en att fungera, dels förlorar man garantin men kan hända att försäkringen ändå gäller, dels blir det ofta felmeddelanden i iTunes även om man alltid kan åtgärda felen på ett eller annat sätt. Än så länge kan man inte heller nedgradera till något iPhone baseband igen.
    Sammanfattning: DU uppdaterade till iOS 4.2.1 då ditt baseband ändrades till det du själv anger. Vid nedgraderingen till iOS 3.1.3 nedgraderas inte basebandet och upplåsningen fungerar inte såvida du inte uppdaterar till iPad baseband.

    Mvh

 • Sara

  Hej! jag har en iphone 3g med ios 4.2.1. Uppdatera dock till ios5 för äldre enheter (whited00r) och försökte att återställa till 4.2.1 nu men funkar inte varken till 4.2.1 eller tillbaka till whited00r :S

 • johan

  Hej,

  Jag har en 3gs 5.0.1 låst till telia som jag försöker låsa upp, har installerat cydia och ultrasn0w men det står bara ”söker” uppe till vänster..?
  Modemfirmware är 05.16.05, kan det vara problemet?

  • Striem

   Det är problemet, du har tyvärr ingen möjlighet att låsa upp den såvida du inte installerar iPad baseband vilket varken jag eller någon annan på iPhoneGuiden.se rekommenderar :/

   • Markus

    Finns det fortfarande inte någon lösning för problemet?

    • Striem

     Inte annat än den som nämnts ovan :/

 • Andreas

  Hej jag har just nu 3.1.3 iOS på min iphone 3gs, det funka fint att låsa och jailbreaka den. Men dum som jag är så återställer jag telefon, men inte via itunes och nu har jag fastnat vid apple symbolen där den bara står och laddar. Jag har försökt hitta lösningar men inget verkar fungera(jag vill inte uppdatera till 4.2.3 eller vad det blir) för då måste jag väll ändra till ipad baseband va?

  Har du några förslag på hur jag kan komma ur detta utan att uppdatera, så jag kan ha kvar 3.1.3, jailbreaka den och sen låsa upp den igen?

  Tack på förhand!

 • Hej ! Undrar om jag är rökt? Jag har jailbreakat en 3g och uppdaterat till ipad bb 06.15.00 . Allt gick bra men det gick inte att låsa upp med Ultrasn0w. Då tänkte jag att jag skulle göra om allt från start.
  När halva tiden gått så fick jag ett felmeddelande och nu så går det inta att starta luren. Den står i återhämtningsläge och går inte att uppdatera. Vad gör jag?? Någon som har ett förslag?

 • Sam

  Tjena har en Iphone 4.. ios 5.0.1 men den är låst till telenor.. varje gång jag försöker installera det där programmet så funkar det men sen i slutet kmr det gul och röd text och det står massor med skit och sedan så funkar det inte :(

 • Pingback: Lås upp iPhone på iTunes - lasupp.online()

 • Pingback: Låsa upp iPhone 4 på 3 - lasupp.online()