Kod

Guide: Lös in promokoder i App Store

Efter att ha delat ut en hel del promokoder har vi lärt oss att det inte är självklart för alla hur dessa presentkort utnyttjas. Jag tänkte med några få rader beskriva hur du gör för att lösa in en promokod till din iPhone, iPod eller iPad.

Att byta in sin kod går att göra på två olika sätt, dels via en dator (iTunes) och dels direkt i enheten. Nedan finner du en beskrivning hur du går till väga för båda ändamålen.

Steg 1 – om du gör det direkt i enheten

Börja med att öppna upp App Store och navigera till Aktuell. Scrolla därefter ner till ditt Apple-ID, du bör nu se en knapp som heter Lös in. Under Lös in anger du nu din kod och vips så börjar din nedladdning att ta fart.

 

Steg 2 – om du sitter vid en dator

Att lösa in en applikation via datorn är minst lika lätt. När du har öppnat iTunes bör du se en sidopanel till vänster, klicka på iTunes Store. Längst bort till höger presenteras därefter snabblänkar, klicka på Lös in och ange din kod.

 

HS

HS

Skribent

Dela:
  • vera

    Hej! Jag undrar likadant oki, så gör man, men var finns koden? v de den pyttelappen som kom me…? den e borta… sen har jag massabekymmer me apples grejer tycker jag, får byta lösenord hela tiden! nu sist stod det att de inte fanns nån me mitt nr….tex. ⓿_⓿ & så dehär me wifi nån som vill förklara hur ma gör..?e HELT ny på detta haft nokia hela tiden TUSEN TACK i förväg(•‿•)