iPhoneGuiden Svarar

Fråga iPhoneGuiden juni 2014

Nu stundar slutet av juni och det innebär att det är dags för frågestund igen. För er som missade vad det handlade om förra månaden så är det kort och gott en möjlighet för er läsare att ställa frågor gällande iOS, Jailbreak, Apple Tv eller vad ni nu kliar era huvuden över till redaktionen.

Det är högt till tak och ingen fråga är för dum för att ställas. Så kom igen, låt redaktionen svettas lite så gör vi vårt allra bästa med att finna och publicera svaren tills nu på fredag (4 juli).

Frågorna ställer ni i kommentarsfältet nedan.

Johan Lindström

Johan Lindström

Skribent

Dela:
 • martin

  Hur går det med att ta fram ett nytt jailbreak till ATV3? Finns det någon som arbetar med ett eller ligger allt på is?

  • iDevil

   Just jailbreak till Apple TV gen. 3 verkar vara en svår nöt, och vad jag vet så ligger det på is än så länge.

 • andre

  håller dom på med jb till senaste uppdateringen ? asså ios 8

 • Gabriel Tobiasson

  Hej!
  Jag undrar vad ni tror kommer hända på nästa Apple event?

  Själv tror jag på en ny telefon eller ja två (om dom behåller C) och så kommer det kanske någon iPod så klart. När det gäller datorer tror jag på en ny MacBook Air och högst troligt en Mac mini då den har varit med ett tag nu.

  Föresten vad tror ni om klockorna? Jag tror att det kanske kommer, men troligen inte ännu. Och om dt inte kommer kommer det vara en skön bluf från Apple som spred rykten och stressade andra att göra klockor som inte fungerar fultut.

  Och när det gäller TVen? Vad tror ni där? Jag hoppas lite på en smart TV eller ja något som verkligen gör min TV smart för det skulle behövas. Sedan har jag en liten konstig dröm om att dom kanske kommer med en spelkonsoll inbyggt. Dom har varit på väg i den riktningen innan och nu med APP store i mobiler och plator har dom verkligen möjligheten att göra det bra då dom redan har kontakten med många företag inom området. Men vad tror ni?

  I övrigt så tror jag personligen att det handlar om att leva eller dö för Apples mobiler och plattor detta året. Om dom inte kommer med något som ”åter igen förändrar världen” så kommer vi och kanske även jag gå ifrån Apple och det vore väldigt tråkigt. TIM du har detta året på dig, du har ett stort håll att fylla och vi vill se vad du verkligen vill med företaget!

 • Har typ 30 tweaks installerade och ett av dem krashar mitt springboard. Det kan hända när som helst. När jag får ett sms, när jag öppnar en app från hemskärmen eller när jag drar fram kameran från låsskärmen. Hur kan jag klura ut vilket det är?

  • Thore

   Halloj!!
   Jag har använt Crash reporter för att hitta busen.. Har nuförtiden inte så många tweaks längre då konflikter brukar uppstå förr eller senare… Med vänlig hälsning,Thore

 • Linda

  hej! jag undrar om man kan återställa en enda app?
  jag har säkerhetskopierat en iphone 5, o nu har jag fått en ny. jag hade massor med appar på min gamla som jag inte vill ha längre i den nya, men vissa appar med spel som jag har kommit en bit vill jag få tillbaka, går det? o kan man få tillbaka bara kontakter oxå? vill inte få med bilder o sånt…. om du förstår XD tack.

 • Fredrik

  Hej
  7.1.2 lyckats jailbreaka men kan inte få sam att fungera gällande att få min Iphone 4s att bli deaktiverad!! vad göra??

 • Andreas

  Vet ni när Apple har sitt nästa event då dem förmodligen presenterar iphone 6?

 • Linda

  var hittar jag bra källor till cydia? tips på bra tweaks? tack!