Dagens tweak: SpinTask

För er som följt mina tweaktips så vet ni vid det här laget att jag har en förkärlek till tweaks som förenklar åtkomsten av bland annat appar. Nu har det kommit ytterligare ett tweak som ger denna möjlighet och det går under namnet SpinTask.

Efter att man installerat SpinTask så går man in under inställningar, öppnar SpinTask och där väljer fyra stycken appar/program man vill kunna ha snabb åtkomst till. Det går även ställa på vilket sätt man ska ta fram dessa på genom Activator. Själv valde jag double tap på klockan som finns på låsskärmen, vilket är smidigt då man slipper gå in på hemskärmen. Är man som sagt ute efter tweaks som gör att man kommer åt appar så är detta tweak praktiskt och påminner en del om CMDtab som man kan läsa om här.

Ska man hitta något negativt om SpinTask är det att man bara kan välja fyra appar, vilket gör att det är svårt att välja vilka favoriter man vill ha. Har vi tur kanske utvecklaren av detta tweak släpper en uppdatering som gör det möjligt att lägga till fler appar.

SpinTask finns i Cydia och är kostnadsfritt att ladda ner.

iDevil

iDevil

Skribent

Dela: