Dagens tips: Stäng av förhandsvisning av SMS

Vill du undvika att andra läser dina SMS även om din iPhone eller iPad är låst? I inställningarna kan du stänga av den förhandsvisning som visas i notisen.

För att stänga av förhandsvisning av meddelanden: Gå till Inställningar –> Notiser –> Meddelanden –> och stäng av ”Visa förhandsvisning”.

Med ”Visa förhandsvisning” avstängt visas ”Message” istället för en förhandsvisning av meddelandet, som vi kan se på bilden ovan.

Olle Eriksson

Olle Eriksson

Skribent

Dela:

Comments are closed.