Byt färg på din iPhone

Är det bara jag som blir lite ledsen/trött på att halva Sverige har likadan mobil som en själv? Att ha en svart iPhone 4 är som att ha en Nokia 3310 för tio år sen ungefär. Men nu kan man sticka ut med sin iPhone och byta färg på den.

Nu kan man köpa ett kitt med helt andra färger till sin iPhone 4. Skalen kommer från Kina och enligt iPhonedownloadblog så ska detta vara original delar som man har färgat. Färgen kommer så klart inte från Apple utan det är originaldelar som blivit färgade av kineserna.

Jag själv tycker många av färgerna ser riktigt bra ut och du hittar hemsidan som säljer delarna HÄR. Det finns en mängd olika färger att välja bland. Det kräver ett byta av LCD skärmen och att byta den är inte att rekommendera om du inte vet vad du gör.

smiire

smiire

Skribent

Dela:
 • tobias

  Skitcoolt skulle vilja ha limegröön. men dom va dyr som fan + att man måste lämna in om man inte kan själv:(

 • Crazzy

  Kommer lägga beställning så fort lite kosing landat på kontot. Fan va kul att ha en egen färg på telefonen!

 • Tangz

  Om det hade funnits en vit skal, så skulle man inte bry sig om den vita iPhone 4, som har precis kommit ut :)

  • Billy

   Det finns ju ett vitt skal! 170 usd.

 • Manne

  Är sidan säker då?

  Så att man inte bli scammad och sånt?

  Mvh

  • Manne

   Btw, Måste man göra sådär han gör på videon för att byta skal??

   Mvh

   • smiire

    Vet tyvärr inget om sidan. Aa precis du behöver byta ut hela LCD skärmen och baksidan. Vilket jag inte rekommenderar om man inte är kunnig. Men man kan lämna in den så ett företag byter om du har delarna :)

    • Manne

     Måste man göra de han gjorde på videon? Ta u alla delar och sätt tillbaka dom sen igen?

     Mvh eller är bara skruva bort fram och bak ?

     • smiire

      Har aldrig själv skruvat isär en iPhone 4. Men du kan säkert googla dig fram. Det som behövs göras är, byte av LCD skärm samt baksida.

     • Crazzy

      Har du inte rätt verktyg och vet vad du gör är risken stor att du förstör telefonen. Lämna in den och låt någon som har koll på det görat. Bor du i en någorlunda stor stad eller nära så brukar det alltid finnas någon som byter skärm på iphone och då kan de göra det. Googla på skärmbyte iphone4 och sen din stad så hittar du någon.

     • Douglas

      För att byta baksidan beroende på när just din iphone lanserades så sitter det antingen 2x Stjärnskruvar eller 2x Torx undertill, bara att lossa dem och skjuta skalet uppåt. så baksidan är inga problem, det som är värre är just framsidan, du måste lossa alla kretskortskontakter, Skruva bort varenda skruv i en speciell ordning och sedan sätta tillbaka alla skruvar i rätt ordning :p talking from experience att det är lite krånligt men när man väl får iordning på ett så funkar det rätt bra, jag gjorde som såhär att jag tog en bit vitt papper ritade som en liten modell av iphonen och tog en bit tejp och satte varje skruv enligt skissen hur den satt i verkligheten :) funkade klockrent!

 • Douglas

  Jag beställer själv från Dealextreme.com
  baksidor framsidor you name it, låga priser, 2 veckors leverans, fraktfritt har en metallicröd iphone för tillfället ska beställa en som är helt genomskinligt glas bara :) riktigt smutt! så ett starkt tips!

 • Litar man inte på den leverantören kan man alltid försöka med en svensk.
  Har själv beställt från iAkuten och de skickade utmärkta delar till mig.
  Här hittar ni deras reparationer: http://iakuten.se/reparation/färgbyte-iphone-4
  Vill ni istället beställa hem delarna så klickar ni er vidare till ”Reservdelar”.

  Mvh, Anders