Att göra om du har tappat din iPhone i vatten

iFixYouri har gjort en kort video där dom beskriver akutåtgärder för en vattenskadad iPhone. Flera av er vet säkerligen vilka åtgärder som måste göras med det samma, för er andra kan det vara en bra liten vägledning om olyckan inträffar.

Först och främst finns det ett par basala saker att göra. Stänga av strömmen och därefter lägga telefonen i en förseglad väska/ficka. Glöm dock inte att plocka ut sim-kortet, iFixYouri visar som sagt sina tips nedan.

iPhoneGuiden.se

iPhoneGuiden.se

Skribent

Dela:
 • Leo Gilliland

  Haha så roligt. Ni kopierar i princip alla nyheter från iclarified.com. Var där inne imoorse och såg den där vatten guiden. Väntade bara på att ni skulle översätta texten och ladda upp den här. :P

  • @Leo Gilliland, Kopiera är verkligen helt fel ord :) Vi vidarbefodrar nyheterna från dom största siterna där ute, varav clarified är en av dom. Vi tar även från macrumors, macstories, hardmac och 9to5mac, vi kan ju inte sitta och hitta på alla nyheter :)

   Vi vill att iPhoneguiden ska vara en samlingsplats för dom viktigaste nyheterna, då underlättar det att ta från dom som skriver dom bästa nyheterna ocksp. Just nu finns det inte mycket där ute som är av intresse att skriva om.

  • Badde

   @Leo Gilliland, iPhoneGuiden har ju bäst nyheter och nästan alltid flest uppdateringar (särskilt på helger) än någon annan svensk applenyhetssida på aapl.se!

   Fortsätt såhär iPhoneguiden, Det finns massor som uppskattar ert jobb!

  • jockebostrom

   @Leo Gilliland, Välkommen till internet ;) tycker det där var en väldigt onödig kommentar för du tittar säkert på nyheterna och läser säkert både morgon och kvällstidningar och där är det samma sak!

 • Rickard Karlsson

  Det är jag mycket tacksam för att ni gör!

 • Bearlindo

  Dessutom så är ju alla nyheter här på svenska. Visst ja kan engelska men det är ju bra för dem som inte kan.

 • Richard

  Denna sida är jag mest på av alla svenska iphones nyhets sidor för här kommer det alltid upp mest artiklar/nyheter.

  Och jag tror dom flesta kan engelska, men många tycker det är skönast att läsa på svenska :) och jag är en av dom.

 • På iphonereparation.se tar vi hand om fuktskadade iPhone och får liv i de flesta. Skulle vi inte få ordning på din fuktskadade iphone så kostar det inget förutom frakten tillbaka.

  MVH Patrik / iphonereparation.se

 • Felicia

  Hej jag tappade min iPhone i toan igår och la den i okokt ris men den var tydligen på märke jag efter några timmar då den började låta men skärmen fungerade inte men jag tryckte på låsknappen och drog men fingret där man brukar stänga av den ochdå gick dem av. Sedan ett dygn senare startar ja den igen och då fungera allt :) sedan efter en heldag av användning börjar skärmen vibrerar så jag stänger av den och la den i riset igen kommer den någonsin bli bra eller måste jag lämna in den? Tacksam för snabbt svar.