Apple är inte klara med den nya designen på iPhone?

Enligt en ny rapport från iMore är Apple fortfarande i slutstadiet vad gäller design och utseende på den kommande generationens iPhone. Utifrån förutsättningarna spås enheten att lanseras i oktober och inte i juni – september som tidigare profetior har talat för.

Spekulationer runt lanseringsdatum och andra viktiga händelser när det kommer till Apple är en diskussion som saknar ände. Precis som det tidigare har påpekats här i forumet på iPhoneGuiden är sannolikheten lika stor att ett dagisbarn spår ett korrekt lanseringsdatum för iPhone som om en ämnesexpert med en fot i företaget skulle göra samma sak. Det går dock inte att blunda för den andra vågen av rykten som fortfarande menar på att Apple inte har klubbat igenom designen för iPhone 5 (iPhone 6, nya iPhone, iPhone HD).

Despite some rumors to the contrary, according to our sources Apple still hasn’t finalized the design of the next generation iPhone 5 (or whatever Apple ends up calling iPhone 5,1). No giant screen. No 16:9 aspect ratio. No metal back.”

”Currently, the new, smaller dock connector is being implemented, but no changes to screen size or aspect ratio have been decided on. And yes, it still has a Home button.”

Som det framgår från iMore menar källan alltså att Apple fortfarande inte har gjort klart designen för nästa generations iPhone. Det talas också om att sannolikheten för en större skärm är förhållandevis låg, men att om en skillnad presenteras kommer vi att få se en skärm som mäter max 4-tum.

Ryktet i sig går att köpa, det låter dock osannolikt att Apple i maj inte skall vara klara med en produkt som bör ansluta inom tre till fyra månader. Det skall inte förringas att det även ryktades om att Steve Jobs, efter sin bortgång, lämnade efter sig en revolutionerande iPhone 5 som Apple/Jobs valde att skjuta på till den här produktlanseringen. Kanske är det så, kanske inte, den som lever får se.

Källa: iMore [Via]

 

HS

HS

Skribent

Dela: